Ons Gigabit levergebied

In onderstaande woonplaatsen leveren wij via ons eigen netwerk. Dat betekent dat je hier kunt kiezen voor verbindingen tot 1000 Mbit en gebruik kunt maken van extra gunstige tarieven. Om 1000 Mbit internet te kunnen leveren is ons eigen netwerk nodig. Dat netwerk noemen we Coanet en we werken hard aan de uitbreiding daarvan. Het is helaas erg kostbaar om een extra woonplaats toe te voegen aan ons netwerk. Hoe we dat doen leggen wij uit op ons blog.

 

Gigabit ook voor jou!

Steeds meer mensen ontdekken de nieuwe standaard in online snelheid: Gigabit internet van Tweak. Sla ook de handen ineen en wij zorgen dat ook jouw project, gemeenschap of bedrijf profiteert van de snelste verbinding.

Partners in Tweak:

Stem op jouw stad

We zijn erg benieuwd waar jij het liefst glasvezel zou willen hebben. Laat het ons weten en wij proberen er rekening mee te houden. De woonplaatsen met het meeste stemmen komen hoger op onze agenda te staan.

Waarom eigen netwerk?

Om als glasvezel provider het verschil te maken willen wij anders zijn. Dat doen we met name door Gigabit internet mogelijk te maken. En dat is niet moeilijk, maar wel kostbaar. Daarom pakken wij de uitrol van ons netwerk stap voor stap aan. Woonplaats voor woonplaats maken wij Gigabit glasvezel mogelijk. Doe snel de postcodecheck om erachter te komen of wij jou ook al aan kunnen sluiten.

'Ik ga pas weg als de klant een lach op z'n gezicht heeft'

Jan, monteur Tweak