Snelheidsgarantie op Glasvezel

Wij hebben vertrouwen in ons eigen netwerk. Als wij 1000 Mbit aan snelheid beloven, dan weten wij ook zeker dat dit haalbaar is. Om die reden durven wij een snelheidsgarantie te geven op alle verbindingen met 1000 Mbit.

In ons blog lieten wij al eerder weten dat het écht halen van 1000 Mbit bepaald geen eenvoudige zaak hoeft te zijn. De meeste computers worden wel geleverd met de belofte dat zij 1000 Mbit aankunnen, maar dat blijkt helaas lang niet altijd het geval. Ook is een goede bekabelde verbinding, en een goed functionerend netwerk nodig om de volle snelheid te halen.

Daarom zijn er aan onze garantie wel enkele voorwaarden verbonden. Op deze pagina lees je deze voorwaarden en onze procedure om van de snelheidsgarantie gebruik te maken.

Voorwaarden

Testprocedure

Als je meent dat op jouw verbinding toch niet de beloofde snelheid wordt gehaald, dan willen wij daar graag bij helpen.

Let op!

Als de speedtest die wordt uitgevoerd door de monteur minimaal 90% van de beloofde snelheid haalt, zal worden geconstateerd dat de beloofde snelheid voldoende geleverd wordt. Wij brengen dan de voorrijkosten van de monteur in rekening.
Als de speedtest die door de monteur wordt uitgevoerd minder dan 90% van de beloofde snelheid aantoont, ben je als klant in de gelegenheid je abonnement per direct op te zeggen.