Modem firmware

Dit is het overzicht van firmwares voor modems die door Tweak geleverd worden.

Fritz!box 5490

Firmware installeren / bijwerken

1. Ga in de internetbrowser naar het adres http://fritz.box
  2. Log in op de router; Het wachtwoord staat achterop de router
  3. Navigeer naar System Update Fritz!OS Version
  4. Kies Find New FRITZ!OS
  5. Volg de stappen
  6. De firmware wordt ingeladen en de Fritz!box zal herstarten; Dit duurt ongeveer 5 minuten

Configuratie kiezen

1. Ga in de internetbrowser naar het adres http://fritz.box
  2. Log in op de router; het wachtwoord staat achterop de router
  3. Navigeer naar Internet Account Information
  4. Kies als Internet service provider voor Tweak
  5. Klik onderin de pagina op Apply
  6. De configuratie wordt geladen en de Fritz!box zal herstarten; Dit duurt ongeveer 5 minuten
Fritz!box 5490 configuratie voor CAI Harderwijk

Let op!

Maak altijd eerst een backup van je huidige instellingen voordat je één van bovenstaande configuraties inlaadt

ZyXEL VMG8324-B10A

Firmware installeren / bijwerken

1. Download de gewenste firmware
  2. Ga in de internetbrowser naar het adres http://192.168.1.1
  3. Log in op de router; Standaard zijn de gebruikersnaam admin en het wachtwoord 1234.
  4. Navigeer naar Maintenance Firmware Upgrade
  5. Kies Choose File en navigeer naar het gedownloade bestand
  6. De configuratie wordt ingeladen en de ZyXEL zal herstarten; Dit duurt ongeveer 5 minuten

Configuratie installeren / bijwerken

1. Download de juiste Glasvezel , VDSL of ADSL configuratie
  2. Ga in de internetbrowser naar het adres http://192.168.1.1
  3. Log in op de router; Standaard zijn de gebruikersnaam admin en het wachtwoord 1234.
  4. Navigeer naar Maintenance Configuration
  5. Kies Choose File en navigeer naar het gedownloade bestand
  6. De configuratie wordt ingeladen en de ZyXEL zal herstarten; Dit duurt ongeveer 5 minuten

Let op!

Maak altijd eerst een backup van je huidige instellingen voordat je één van bovenstaande configuraties inlaadt
Zyxel VMG8324-B10A