Over Tweak

Traditionele internetaanbieders. Dat zijn toch van die enorm grote bedrijven, verstopt in anonieme kantoorgebouwen, met hulplijnen waar je langs vijf medewerkers moet voor je antwoord op je vraag hebt? Bij Tweak doen we het anders.

Wij zijn een echt familiebedrijf, ontstaan uit de community rond techsite Tweakers.net. Ons doel: vanuit de polder de laatste technologie op het gebied van internet beschikbaar maken voor een eerlijke prijs. Zonder restricties. In het begin richtten we ons vooral op echte ‘tweakers’ die alles uit hun verbinding wilden halen. Sindsdien zijn wij geĆ«volueerd tot een volledig internetbedrijf, met een aanbod voor iedereen die waarde hecht aan de laatste technieken op het gebied van internet, telefonie en televisie.

Betekent dit dat wij langzaam opschuiven richting de internetreuzen? Absoluut niet! Tweak blijft het familiebedrijf uit de polder dat volledig onafhankelijk van de grote reuzen zijn eigen plan trekt. Tweak blijft met passie voor techniek en internet strijden voor internetvrijheid zonder beperkingen. Tweak blijft jou het beste van ons netwerk bieden voor een eerlijke prijs. En Tweak blijft de enige internetprovider waar je gewoon eens langs kunt komen voor een kop koffie. Als je klant van ons besluit te worden lijkt het ons leuk als je je mening over ons zou willen geven.

Wij staan voor je klaar

Ons vaste personeel bestaat uit een kleine groep trouwe medewerkers. Het grootste gedeelte van deze kerngroep werkt al meer dan vijf jaar voor Tweak. We zijn erg trots op ons clubje. Klein zijn betekent dat je snel kunt schakelen en makkelijk knopen door kunt hakken. Het betekent ook dat je niet aan elk project met meer man kunt werken.


Gerrit
Directeur

Randal
Commercieel Directeur

Mark
Manager IT

Suzan
Manager HR

Marjan
Management Assistente

Johan
Software Engineer

Lars
Netwerk Engineer

Jan
Monteur

Lisanne
Manager Servicedesk

Cedric
Monteur

John
Monteur

Jade
Administratie

Nando
Marketingmedewerker

Onze servicedesk

Wij zijn elke dag van de week bereikbaar. Dat betekent dat je een genoeg mensen nodig hebt om altijd met voldoende capaciteit klaar te staan voor alle mailtjes en telefoontjes. Dit zijn de helden die hun weekenden en avonden opofferen om alle klanten zo goed mogelijk te woord te staan.


Stefan

Daniel

Arman

Stella

Quincy

Dave

Orion

Noureddine

Oumaima

Christopher

Danny

Dianne

Narisscha

Rayvano

Marciano

Karin

Mick

Cyrano

Jeanette