Veelgestelde vragen over TV

Waarom naast satelliettelevisie nu ook televisie via internet? Canal Digitaal staat toch bekend om satelliettelevisie?

Met de uitbreiding van het aanbod, naast satelliettelevisie nu ook televisie via internet, haakt Canal Digitaal in op veranderende wensen van tv-kijkers in Nederland. Vandaag de dag is er niet meer sprake van één type televisiekijker, maar hebben tv-kijkers allemaal verschillende wensen en individueel kijkgedrag. Zij willen flexibiliteit, gemak en een ruim aanbod in content. Hier spelen we met onze verschillende platforms op in. Als consumenten de voorkeur hebben voor een zeer ruim aanbod en het kijken van programma’s en films in HD-kwaliteit, dan past onze satellietpropositie daar het beste bij. Als consumenten kiezen voor flexibiliteit – kijken wanneer jou dat uitkomt, dan zijn ze bij ons met televisie via internet, aan het goede adres.

Waarom gaat Canal Digitaal samenwerken met andere partijen?

Omdat we samen met andere partijen voor de verkoop gaan komen met goede contentpakketten voor een aantrekkelijke prijs. Bovendien zullen deze partijen het aanbod van Canal Digitaal aanbieden binnen een Alles-in-1-pakket.

Waarom gaat Canal Digitaal niet alle content van satelliet ook aanbieden via internet?

Het is op dit moment technisch nog niet mogelijk om alle zenders die wij via de satelliet aanbieden ook via internet aan te bieden. Uiteraard bevatten alle pakketten de belangrijkste (Nederlandse) zenders, maar er zijn dus wel verschillen in inhoud.

Waarom gaat Canal Digitaal televisie via internet aanbieden?

Klanten willen gemak, flexibiliteit en een ruim aanbod in content als het om televisiekijken gaat. De ene tv-kijker is de andere tv-kijker niet en daarom komen we nu met een gedifferentieerd aanbod, afgestemd op wensen van tv-kijkers. Uiteraard gaan wij consumenten wel helpen met het kiezen van het platform dat het beste past bij hun wensen en kijkgedrag.

Kan ik televisie via internet ook rechtstreeks bij Canal Digitaal bestellen?

Nee, je kunt alleen kiezen voor een pakket van Canal Digitaal bij de aanvraag van Gigabit Glasvezel van Tweak.

Waar kan ik terecht met vragen, opmerkingen of klachten als ik straks via Canal Digitaal televisie via internet kijk?

Je kunt daarvoor eenvoudig contact met ons opnemen.

Ik heb nog een andere vraag!

Die beantwoordt onze klantenservice graag!