Onbezorgd internetten met een hoge snelheid; dat haal je in huis met glasvezel van Tweak. Bovendien zijn wij de grootste Gigabit provider met 1000 Mbit in een groot aantal huishoudens. Met het geleverde modem kun je draadloos op het internet via WiFi met tablets, laptops en smartphones. Ook ben je helemaal klaar voor de toekomst, want de mogelijkheden van glasvezel zijn haast onbeperkt.

Snelste glasvezel van Nederland

Omdat Tweak zijn eigen glasvezel netwerk heeft, kunnen we een internetsnelheid zonder beperkingen aanbieden. Stel je voor: downloaden én uploaden met 1000 Mbit/s! Dat wordt genieten, als gamer of filmkijker! Maximale snelheid betekent maximaal genieten. Vergelijk zelf en de keuze is snel gemaakt!

Tweak

Fritz!box 5530

WiFi standaard inbegrepen

Je ontvangt een draadloos modem waarmee je thuis eenvoudig draadloos via WiFi, maar ook gewoon bekabeld kunt internetten. Hierdoor kun je gemakkelijk op internet met tablets, smartphones, laptops en PC’s. Het modem krijg je gratis in bruikleen zonder extra kosten. Wij rekenen enkel borg voor apparatuur in bruikleen. Dit geldt voor alle abonnementen, behalve Internet Only. Bij dit abonnement regel jij zelf je eigen (WiFi)router.

Usenet nieuwsgroepen

Bij elk glasvezel-abonnement krijg je gratis toegang tot onze usenet nieuwsgroepen. Dat houdt in dat je gratis en onbeperkt kunt downloaden met maximaal 200 Mbit. Onbeperkt downloaden met hoge snelheid, ruim 1100 dagen retentie en helemaal gratis voor glasvezel-abonnees.

  • Onbeperkt downloaden
  • 40 threads

Om gebruik te maken van nieuwsgroepen gebruik je server news.tweak.nl zonder gebruikersnaam of wachtwoord. De enige voorwaarde is dat je verbonden bent met je thuisnetwerk.

Ongekende vrijheid

Een vrij en open internet is het grootste technologische goed van onze samenleving. Daarom wil je niet dat bedrijven voor je bepalen wat je er allemaal mee kunt doen, of dat er iemand over je schouders meekijkt.

Bij Tweak beseffen wij ons dit ten zeerste en zijn daarom groot voorstander van een vrij en open internet. Het is jouw verbinding, dus je bepaalt zelf wat je ermee doet. Wij blokkeren geen enkele poort, en leggen je geen beperkingen op.

Betrouwbaar internet

Een netwerk van glasvezel is buitengewoon snel, stabiel en betrouwbaar. Zo kijk je ongestoord tv en kun je met een gerust hart zelfs de grootste bestanden up- en downloaden. Glasvezel Internet maakt dit mogelijk, zelfs als meerdere personen in het gezin tegelijk online zijn. Door het moderne netwerk biedt glasvezel de meest stabiele internet-ervaring.