Glasvezel Productoverzicht

Wij hebben een hekel aan beperkingen. Glasvezel kan makkelijk 1000 Mbit aan, dus waarom doen andere providers dat niet? Dat hebben wij heel anders aangepakt met ons glasvezel. Bij ons koop je de snelste glasvezel van heel Nederland. Bekijk hier ons productoverzicht met alle glasvezel-abonnementen.

 

€ 25,- aansluitkosten, € 25,- borg en €25 administratie Canal Digitaal

57.95 per maand
Postcodecheck

Abonnementen in Gigabit levergebied

Ons dekkingsgebied voor 1000 Mbit glasvezel blijft maar groeien. In deze gebieden kunnen wij scherp inkopen, of verzorgen wij een boel techniek helemaal zelf. Daarom kunnen wij hier altijd dezelfde scherpe tarieven hanteren. Tevens kun je met glasvezel altijd kiezen voor TV via internet van Canal Digitaal.

  Internet Internet & Bellen Alles-in-1
Basis HD
Alles-in-1
Entertainment HD
Internet 1 Gigabit 1 Gigabit 1 Gigabit 1 Gigabit
WiFi-router
Bellen
Televisie
Basis HD

Entertainment HD
TV zenders 75+ 105+
Prijs per maand € 39,00 € 42,00 € 57,95 € 63,95
Prijs per jaar € 390,00 € 420,00 € 589,80 € 661,80

Abonnementen in de rest van Nederland

Natuurlijk bieden wij ook glasvezel aan in de rest van het land. Buiten ons eigen netwerk kunnen wij helaas niet zulke scherpe prijzen bieden. Dat komt omdat wij deze verbindingen in moeten kopen bij KPN, en dat beperkt de mogelijkheden. Op dit moment bieden wij mede om deze reden enkel een 100 Mbit verbinding aan op dit netwerk. Wij werken er hard aan om ons eigen netwerk zo snel mogelijk uit te breiden zodat wij ook jou spoedig onze eigen snelheden en tarieven kunnen bieden. Benieuwd wat er mogelijk is op jou adres? Doe de postcodecheck en bekijk ook de tarieven in combinatie met TV via internet van Canal Digitaal.

Postcodecheck

1000 Mbit/s

Hoeveel providers ken je met zo’n hoge snelheid? Juist. Wij zetten je verbinding wagenwijd open, en dat voor een laag bedrag per maand.

Meer over ons netwerk

Canal Digitaal

Canal Digitaal

Bij TV via internet van Canal Digitaal krijg je standaard een bijzonder compleet en voordelig basispakket. Nu inclusief FOX Sports Eredivisie. Je kijkt op het moment dat het jou uitkomt.

Meer over Canal Digitaal

img-telefonie

Voordelig bellen

Bij Tweak bel je naar vast en mobiel voor hetzelfde tarief. Bovendien bel je voor 7 cent per minuut bijzonder voordelig. Onbeperkt bellen? Ook dat kan natuurlijk!

Meer over telefonie