Tweak gaat verhuizen

Randstad 22

Begin oktober verhuizen wij naar een nieuw pand. Dat betekent dat we druk bezig zijn kasten te verhuizen, nieuwe computers aan te sluiten en moeten wennen aan nieuwe werkplekken. Hoewel je daar als klant niks van zou mogen merken, kan het zijn dat de wachttijden aan de telefoon iets langer zijn. Bovendien moeten wij wennen aan nieuwe computers. Daarom zou het kunnen dat we aan de telefoon iets beter ons best moeten doen dan normaal.

Het begon allemaal dertien jaar geleden. Tweak begon als nieuwe internetprovider aan de Randstad in Almere. Wij waren toen een nieuwe speler op de markt en hadden nog veel te leren. Ons doel: technisch leuke en hoogwaardige verbindingen leveren, onafhankelijk blijven en nieuwe internettechnieken voor zo veel mogelijk mensen beschikbaar maken.

Dat ging ons al snel zo goed af, dat we in 2006 een groter pand nodig hadden. Dat grotere pand vonden we aan het Stationsplein in Almere. Hoewel we het daar nog steeds prima naar ons zin hebben, zijn we toe aan een meer modern pand. Daarom verhuist Tweak nu, begin oktober 2015, terug naar de Randstad. Dit keer naar huisnummer 22 57.

De afgelopen jaren is er veel veranderd. We zijn van een klein tweemansbedrijfje met een tiental DSL-lijnen gegroeid naar een volwaardig familiebedrijf met twaalf man in vaste dienst en minimaal 15 medewerkers bij de servicedesk. Bovendien hebben wij inmiddels een eigen netwerk waarop we 1000 Mbit glasvezel leveren in een groeiend aantal steden. We timmeren dus echt hard aan de weg.

We zijn erg trots op de groei die wij de afgelopen jaren hebben doorgemaakt. Dat laten we graag zien, en met ons nieuwe pand stralen we dat meer dan ooit uit. Het pand is modern en van alle gemakken voorzien. Voortaan hebben we eigen parkeerplaatsen, modernere werkplekken en zelfs een tuin om met mooi weer in te vergaderen.

Randstad 22