Interactieve televisie en 40 Mbit via TweakDSL

Per 26 september 2011 bieden wij een nieuw alles-in-1 abonnementen via dsl aan met interactieve televisie van KPN. Daarnaast is het voortaan mogelijk om internet te bestellen met een maximale snelheid van 40 Mbit. U hoeft dus niet langer op zoek naar een leverancier voor televisie en sneller internet: u kunt voor het gehele pakket bij ons terecht.

Alle nieuwe abonnementen met digitale televisie en snelheden tot 40 Mbit kennen tijdelijk een levertijd van 3 weken. Vanaf medio oktober verwachten wij alle aanvragen binnen de gebruikelijke termijn te kunnen leveren.

Lees meer over onze nieuwe abonnementen...

Interactieve digitale televisie

Net als bij onze glasvezelproducten wordt voor interactieve digitale televisie bij de DSL Alles-in-1 abonnementen gebruik gemaakt van de televisiediensten van KPN. Hiermee kunt u uw favoriete programma's kijken wanneer het u uitkomt. Bij een alles-in-1 abonnement krijgt u altijd een digitale ontvanger. U kunt daarbij binnenkort kiezen voor een upgrade naar het Onbezorgd opnemen-pakket, waarmee u programma's kunt opnemen en later nog eens terug kunt. Ook kunt u binnenkort maximaal één extra ontvanger bestellen zodat u ook elders in huis kunt genieten van interactieve digitale televisie van KPN.

Internet

U heeft met TweakDSL de beschikking over Internet tot maximaal 40 Mbit en krijgt standaard een draadloos modem in bruikleen. Met DSL van Tweak haalt u een betrouwbare en snelle internetverbinding in huis. Wij geloven in een open en vrij internet zonder beperkingen en daarom heeft u bij TweakDSL dan ook geen limieten. Bij elk TweakDSL-abonnement krijgt u ook gratis toegang tot ons usenetplatform TweakNews. Dat houdt in dat u gratis en onbeperkt kunt downloaden met de maximaal haalbare snelheid van uw verbinding.

Vanzelfsprekend krijgt u de beschikking over een modem van Tweak. U kunt de boel gemakkelijk zelf thuis aansluiten, of gebruikmaken van onze aantrekkelijk geprijsde thuisinstallaties. Het kan dus echt niet misgaan!

Bellen

Met Tweak belt u voordelig naar vaste en mobiele nummers in binnen- én buitenland. Tweak staat voor de allerlaagste tarieven zonder extra kosten. Met de standaard Bellen Voordeel-bundel belt u altijd tegen zeer voordelige tarieven. Daarnaast heeft u drie extra voordelige bundels ter beschikking waarmee u respectievelijk onbeperkt kunt bellen in de avond en het weekend, onbeperkt kunt bellen binnen Nederland, en onbeperkt zowel nationaal als internationaal kunt bellen naar een groot aantal landen.