Altijd even goede vrienden

Probeer nu 1 Gbit internet voor € 25 per maand

Drie maanden lang supersnel glasvezel internet van Tweak voor slechts € 25 per maand. Ontdek zonder verplichting de voordelen van 1 Gigabit internet: supersnel uploaden, downloaden, gamen, streamen. Is het toch niks voor jou, dan zeg je gewoon weer op.
Even goede vrienden.

  • Supersnel internet via glasvezel
  • Probeer het 3 maanden voor € 25 per maand
  • Zonder enige verplichting
Ik wil Tweak proberen

En doe de postcode check

’Internet gebruik ik voor heel veel zaken: tv-kijken, e-mailen, shoppen, communiceren met de kinderen en anderen, de website voor de vereniging en nog veel meer.’

Jan uit Deurne kiest voor Tweak

Belachelijk snel internet

Als het snel kán, waarom zou je dan willen wachten? Sneller is altijd beter. Elke seconde, of zelfs deel daarvan is winst.

Bij Tweak leveren we dus alleen Gigabit-internet. Niet alleen download, ook upload. Gewoon omdat het kan. En kan het in de toekomst nog sneller, dan zijn we de eersten die dat doen.
Inderdaad, download en upload omdat het kan!

Geen jaarcontract,
wel 3 maanden proberen

Natuurlijk hopen we dat je na 3 maanden niets anders meer wilt dan supersnel glasvezel internet van Tweak. Maar je bent nergens toe verplicht. Je mag binnen 3 maanden op elk moment per direct opzeggen en onze apparatuur gratis retour sturen, waarna we de borg van € 25 overmaken. Even goede vrienden.

Ben je wel tevreden, dan loopt je abonnement door tegen ons reguliere tarief. Ook dan profiteer je van 1 Gb internet tegen een heel schappelijke tarief.

Wil je supersnel glasvezel internet met tv van Canal Digitaal?
Dat kan alleen bij een jaarcontract. Je krijgt dan natuurlijk wel de eerste 3 maanden glasvezel internet voor € 25 per maand.

Ik wil Tweak proberen

En doe de postcode check

Betaal de eerste 3 maanden €25 voor internet
Je krijgt de eerste 3 maanden internet voor €25 per maand. Als je kiest voor TV van Canal Digitaal dan betaal je daarvoor het reguliere tarief. Betaal je per jaar? Dan krijg je altijd al twee maanden helemaal gratis, en dus geen extra korting. Het netwerk van KPN is geheel uitgesloten van deelname.

 

Binnen 3 maanden opzeggen? Even goede vrienden!
Je mag ons internet 3 maanden uitproberen. Als je tevreden bent dan gaat je abonnement gewoon door zoals je gewend bent tegen het reguliere tarief. Je contract kent dan een looptijd van 12 maanden. Ben je niet tevreden? Dan mag je het abonnement gratis opzeggen en de apparatuur gratis retour sturen.

Je kiest dan zelf of je ‘per direct’ op wil zeggen of tot maximaal een maand in de toekomst. Je mag dan nog steeds binnen 3 maanden opzeggen, en betaalt dan €25 per maand voor de periode dat je wel gebruik hebt gemaakt van ons internet. De rest van je jaarbetaling krijg je van ons terug.

Je opzegging moet door ons schriftelijk zijn ontvangen binnen 3 maanden nadat je verbinding is geactiveerd. Als wij de apparatuur niet binnen 30 dagen na opzegging in goede staat retour ontvangen kunnen wij deze in rekening brengen en vervalt de borg.

Als je kiest voor TV van Canal Digitaal dan is je abonnement altijd minimaal 12 maanden. Het netwerk van KPN is geheel uitgesloten van deelname.

Je kunt in bijna heel ons levergebied gebruik maken van deze actie. Woon je in de gemeente Bergen (L), Bergen (NH), Hoeksche Waard, Hoogeveen, Moerdijk, Montfoort, Mook en Middelaar, Oss, Roerdalen of Zundert? Dan is het helaas niet mogelijk om ons internet vrijblijven uit te proberen.