Altijd even goede vrienden

Probeer nu 1 Gbit internet voor € 25 per maand

Drie maanden lang supersnel glasvezel internet van Tweak, met of zonder bellen en TV, voor slechts € 25 per maand. Ontdek zonder verplichting de voordelen van 1 Gigabit internet: supersnel uploaden, downloaden, gamen, streamen. Is het toch niks voor jou? Dan zeg je gewoon weer op.
Even goede vrienden.

  • Supersnel internet via glasvezel
  • Probeer 3 maanden voor € 25 per maand
  • Zonder enige verplichting

Deze actie is afgelopen.

Ik wil Tweak proberen

En doe de postcode check

’Internet gebruik ik voor heel veel zaken: tv-kijken, e-mailen, shoppen, communiceren met de kinderen en anderen, de website voor de vereniging en nog veel meer.’

Jan uit Deurne kiest voor Tweak

Belachelijk snel internet

Als het snel kán, waarom zou je dan willen wachten? Sneller is altijd beter. Elke seconde, of zelfs deel daarvan is winst.

Bij Tweak leveren we dus alleen Gigabit-internet. Niet alleen download, ook upload. Gewoon omdat het kan. En kan het in de toekomst nog sneller, dan zijn we de eersten die dat doen.
Inderdaad, download en upload omdat het kan!

Ik wil Tweak proberen

En doe de postcode check

Betaal de eerste 3 maanden €25 voor je abonnement
Je krijgt de eerste 3 maanden €25 per maand voor al onze abonnementen. Betaal je per jaar? Dan krijg je altijd al twee maanden helemaal gratis, en dus geen extra korting. Het netwerk van KPN is geheel uitgesloten van deelname.

 

Binnen 3 maanden opzeggen? Even goede vrienden!
Je mag je abonnement 3 maanden uitproberen. Als je tevreden bent dan gaat je abonnement gewoon door zoals je gewend bent tegen het reguliere tarief. Je contract kent dan een looptijd van 12 maanden. Ben je niet tevreden? Dan mag je het abonnement gewoon opzeggen en de apparatuur gratis retour sturen.

Je kiest dan zelf of je ‘per direct’ op wil zeggen of tot maximaal een maand in de toekomst. Je mag dan nog steeds binnen 3 maanden opzeggen, en betaalt dan €25 per maand voor de periode dat je wel gebruik hebt gemaakt van je abonnement. De rest van je jaarbetaling krijg je van ons terug.

Je opzegging moet door ons schriftelijk zijn ontvangen binnen 3 maanden nadat je verbinding is geactiveerd. Als wij de apparatuur niet binnen 30 dagen na opzegging in goede staat retour ontvangen kunnen wij deze in rekening brengen en vervalt de borg.

Je kunt in bijna heel ons levergebied gebruik maken van deze actie. Woon je in de gemeente Bergen (L), Castricum, Bergen (NH), Gorinchem, Hoeksche Waard, Hoogeveen, Moerdijk, Montfoort, Mook en Middelaar, Oss, Roerdalen, Sittard-Geleen, Uitgeest of Zundert? Dan is je contract altijd minimaal 12 maanden en is het helaas niet mogelijk om binnen 3 maanden op te zeggen.