Grote update website

Deze week hebben wij een grote update aan onze website doorgevoerd. Het doel van de update is het uiterlijk van de site iets te verbeteren, zo hebben we een aantal kleuren iets rustiger gemaakt en zorgen we ervoor dat de tekst beter leesbaar is door een witte achtergrond. Daarnaast is een groot aantal pagina's met informatie onder handen genomen. Kun jij ze vinden?

Maar het echte nieuws zit hem in het productaanbod: we hebben onze dsl-abonnementen onder handen genomen! Dat betekent dat de prijzen zijn verlaagd en dat we vanaf nu maar twéé types abonnementen voeren: 8 Mbit en 20 Mbit. Zo is er voor iedereen een voordelig abonnement op de maximaal haalbare snelheid.

De tweede wijziging aan het dsl-aanbod zijn de nieuwe jaarabonnementen. Voorheen was TweakDSL vooral bekend vanwege de "10-for-2" abonnementen. Deze abonnementen zijn onder het stof vandaan gehaald en zijn vervangen door "DSL 20 Eén jaar" en "DSL 20 Twee Jaar".

Alle dsl-abonnementen worden voortaan geleverd inclusief modem in bruikleen en zonder extra kosten voor de zogenaamde 'non line sharing'. De prijs is dus voor iedereen hetzelfde, een vaste prijs zonder zorgen. Wel zo makkelijk!

Natuurlijk blijft het ook mogelijk om je tien dagen gratis helemaal suf te downloaden en met het vernieuwde aanvraagformulier voor TweakNews is dat nu extra makkelijk en extra snel geregeld.