1000 Mbit komt naar Deventer, Rijssen, Holten, Wierden en Haaksbergen

1000 Mbit komt naar Deventer

Begin 2016 brengen wij 1000 Mbit naar Deventer, Rijssen, Holten, Wierden en Haaksbergen. Daar horen de kleinere woonplaatsen Bathmen, Diepenveen, Enter, Ridderspoor en Schalkhaar nog eens bij. We investeren flink in ons eigen glasvezelnetwerk, dat wij Coanet noemen. Dit eigen netwerk biedt een alternatief voor de grote glasvezelproviders. Tweak geeft met de uitrol naar deze woonplaatsen ruim 73.000 nieuwe adressen de mogelijkheid te kiezen voor glasvezel internet met 1000 Mbit. Iedereen kan vanaf vandaag via de postcodecheck controleren of deze snelheid ook op zijn adres beschikbaar is, en desgewenst meteen bestellen.

Om deze mooie uitbreiding mogelijk te maken moeten wij in het gebied  35 wijkcentrales aansluiten op ons eigen netwerk. Het totaal aantal wijkcentrales dat wij zelf bedienen komt zo uit op een ronde 140. Deventer is met 22 centrales de grootste nieuwe stad, en goed voor ongeveer 42.000 nieuwe huishoudens. Na Almere, Enschede, Leeuwarden en Dronten is Deventer de vijfde grote stad in Nederland waar we supersnel internet aanbieden.

Op naar de half-miljoen

We verstevigen met de komst van Deventer, Rijssen, Holten, Wierden en Haaksbergen onze positie als derde glasvezel-operator van Nederland. Slechts twee providers zijn in meer wijkcentrales aanwezig dan Tweak. Een prestatie van formaat, waar wij best trots op zijn. Meer dan 307.000 huishoudens zijn in de gelegenheid een abonnement te nemen met 1000 Mbit.

Het is onze wens om in 2016 voor het eerst boven de half miljoen huishoudens uit te komen. Daarvoor is jullie steun hard nodig. Hoe meer klanten kiezen voor een 1000 Mbit-verbinding van Tweak, des te makkelijker wordt het voor ons om te investeren in nieuwe steden. Het uitrollen van een glasvezelnetwerk is immers erg kostbaar. Met megastoringen, jaarlijks stijgende kosten en een groeiende macht voor de grote providers in ons land, is het belangrijker dan ooit dat kleinere providers een onafhankelijk geluid laten horen. Door te kiezen voor een onafhankelijke provider hou je de internetreuzen van Nederland wakker, en het internet open en betaalbaar. Daar heeft iedereen baat bij!

1000 Mbit voor €1,- per dag

Om deze trots extra kracht bij te zetten bieden wij nieuwe klanten een bijzonder introductieaanbod. Wie nog in december kiest voor een verbinding met 1000 Mbit, kan kiezen voor een jaarlijkse betaling van € 365,- een jaar lang onbeperkt gebruik van maken. Dat komt neer op slechts € 1,- per dag!

Planning

Vanaf vandaag zijn in Deventer, Rijssen, Holten, Wierden en Haaksbergen verbindingen met 1000 Mbit te bestellen. Het ‘oude’ type verbinding met 100 Mbit is per direct niet meer leverbaar. Wij verwachten in het gebied begin maart de eerste verbindingen op te kunnen leveren. Wierden en Haaksbergen staan al voor begin februari op de planning. Deventer, Rijssen en Holten begin maart.

Waarom Deventer?

Wij waren al in Almere en Enschede aanwezig. Deventer, Rijssen, Holten, Wierden en Haaksbergen liggen in een bijna horizontale lijn tussen deze steden in. Het is relatief voordeliger onze zogenaamde ‘backhauls’ door te trekken. Met 1000 Mbit verdubbelen wij de snelheid die voorheen in deze steden beschikbaar was.

Bestaande klanten

Bestaande klanten in Deventer, Rijssen, Holten, Wierden en Haaksbergen, die tevreden zijn met hun huidige snelheid, hoeven niets te doen. Zonder tegenbericht blijven alle verbindingen in deze woonplaatsen gewoon zoals ze zijn. Ben je klant en wil je wel gratis upgraden naar 1000 Mbit, mail dan even naar info@tweak.nl. We verwachten de eerste aansluitingen vanaf 1 februari 2016 op te kunnen leveren.

Scherpe prijzen

Op onze productoverzicht-pagina staan al onze scherpe prijzen overzichtelijk bij elkaar. De ‘beste keus’ is voor velen nog steeds Alles-in-1 (1000 Mbit + Sparql Basic) voor € 54,95 per maand. Wil je alleen supersnel 1000 Mbit internet zonder beperkingen, dat is mogelijk voor € 40,- per maand.

Verbinding van de toekomst, nu beschikbaar

Snel internet is belangrijk voor iedereen. Niet alleen voor de techneut die alles uit zijn verbinding haalt, de downloader die het hele internet leeg trekt of de gamer die rekent op een foutloze verbinding. Snel internet heeft ook zijn voordelen voor liefhebbers van Netflix en Youtube, of bij het maken en opslaan van back-ups. Reden voor Tweak om in te zetten op glasvezel, de verbinding van de toekomst, met snelheden tot 1 Gbps ofwel 1000 Mbit. Slome streams, haperende downloads en vertragingen in online games zijn verleden tijd, zelfs als je met het hele gezin tegelijk online bent.