1000 Mbit voor €1,- per dag

Vandaag kondigden wij Deventer, Rijssen, Holten, Wierden en Haaksbergen aan als nieuwe steden waar 1000 Mbit internet mogelijk is. Om deze trots extra kracht bij te zetten bieden wij gedurende december een bijzonder introductieaanbod. Wie nog in december kiest voor een verbinding met 1000 Mbit, kan daar voor eenmalig €365,- een jaar lang onbeperkt gebruik van maken. Dat komt neer op 1000 Mbit voor slechts €1,- per dag!

Dit aanbod geldt gedurende de hele maand december voor alle adressen waar 1000 Mbit leverbaar is. De abonnementsgelden worden gedurende de looptijd van het abonnement jaarlijks geïncasseerd. Na het eerste jaar is het mogelijk maandelijks op te zeggen. In dat geval worden de kosten voor het gebroken jaar met terugwerkende kracht gerekend naar het dan geldende reguliere maandtarief.

Internet en bellen

Zoals gebruikelijk bij al onze abonnementen krijg je ook bij ons jaarabonnement gratis de mogelijkheid te bellen. Belkosten zullen in tegenstelling tot de internetverbinding, maandelijks in rekening worden gebracht. Ook als je kiest voor een belbundel voor onbeperkt bellen brengen wij deze maandelijks in rekening.

Alles-in-1 met televisie van Sparql

Natuurlijk is het ook mogelijk te kiezen voor een alles-in-1 verbinding met televisie van Sparql Basic. Het is helaas niet mogelijk Sparql per jaar af te rekenen. Bovendien vervalt met dit jaarabonnement de mogelijkheid gebruik te maken van de mogelijkheid Sparql Basic af te nemen voor de prijs van Sparql Light. Die korting is nog steeds mogelijk wanneer je kiest voor een 1000 Mbit verbinding voor €40,- per maand.

Bestaande klanten

Ook bestaande klanten hebben de mogelijkheid over te stappen op dit bijzonder gunstige tarief. Je betaalt dan jaarlijks €365,- en kunt dan twaalf maanden ongestoord genieten van het snelste internet dat Nederland te bieden heeft.

De regeltjes: