Nieuwe Sparql-abonnementen voor 2017

Sparql zal per 1 januari 2017 haar pakketten aanpassen. Het Light pakket wordt ruimer en in het Basic pakket zal de premiumzender HBO verdwijnen. Dat betekent dat ook wij onze prijzen aan zullen passen. Voor zowel bestaande als nieuwe klanten zullen binnenkort nieuwe tarieven gelden. Alle klanten met een televisie-pakket van Sparql betalen per 1 januari automatisch het nieuwe tarief. Bestaande klanten met een verbinding van 1000 Mbit bieden wij een aantal opties om hun huidige korting te compenseren.

Als bestaande klant van Sparql Basic maak je gebruik van een compleet televisiepakket, inclusief alle zenders en functies die HBO te bieden heeft. Helaas zal de zender HBO per 1 januari ophouden te bestaan, en daarom moest Sparql op zoek naar een oplossing. Die oplossing is gevonden in een uitgebreider Light-pakket, en een voordeliger Basic-pakket. Met Sparql Light kijk je voortaan alle zenders in HD (indien beschikbaar) en de eerste 10 zenders van dit pakket zijn beschikbaar op smartphone of tablet.

Sparql Basic wordt uitgebreid met alle zenders van Fox Sports Eredivisie. Zo kijkt de voetballiefhebber het Nederlandse voetbal op Fox Sports 1, 3 en 5 voortaan in het basispakket. Alle zenders van Fox Sports International zijn optioneel beschikbaar voor € 4,95 per maand.

Sparql
Light
Sparql
Basic
Sparql
Basic + Premium
Prijs € 15.95 p/mnd € 21.95 p/mnd € 31.95 p/mnd
TV-zenders 42 75 119
Radiozenders 39 104 104
Second Screen 10 zenders 40 zenders 40 zenders
Fox Sports 1, 3 en 5 Fox-Sports-Eredivisie-small Fox-Sports-Eredivisie-small

 

Nieuwe pakketten vanaf 2017

Vanaf 1 januari zullen nieuwe pakketprijzen gelden voor alle nieuwe abonnees. De prijzen voor internet blijven gelijk en ook de actie 'Basic voor de prijs van Light' blijft bestaan. Met de nieuwe tarieven voor televisie betekent dit dat de basispakketten voor zowel 50 als 1000 Mbit met één Euro toenemen.

2016 2017
Internet 50 Mbit 1000 Mbit 50 Mbit 1000 Mbit
Prijs € 35,- p/mnd € 40,- p/mnd € 35,- p/mnd € 40,- p/mnd
Televisie Sparql Basic Sparql Basic
Prijs € 23,95 p/mnd € 21,95 p/mnd
Korting Basic voor de prijs van Light
€ 9,- p/mnd
Basic voor de prijs van Light
€ 6,- p/mnd
Totaal € 49,95 p/mnd € 54,95 p/mnd € 50,95 p/mnd € 55,95 p/mnd

 

Bestaande en nieuwe klanten tot 2017

Als bestaande klant met een Coanet-verbinding geniet je van Sparql Basic voor de prijs van Light. Dat betekent een korting van € 9,- per maand op televisie. Om de overstap op de nieuwe tarieven van televisie voor bestaande klanten zo soepel mogelijk te maken bieden wij drie opties aan. Deze opties gelden voor alle klanten die nu een abonnement hebben binnen ons eigen levergebied en gebruik maken van Sparql Basic, en voor alle klanten die nog dit jaar een bestelling doen voor een dergelijk abonnement.

Alle klanten met internet in eigen levergebied en Sparql Basic komen in aanmerking voor onderstaande opties, ook nieuwe klanten die vóór 1 januari bestellen. Een keuze maken kan eenvoudig door contact met ons op te nemen. Geef je geen keuze door? Dan zetten wij jouw abonnement automatisch per 1 januari over op optie 1. Je behoudt dan Sparql Basic, en verliest de mogelijkheid gebruik te maken van de zenders van HBO. Wel zijn voortaan de zenders van Fox Sports Eredivisie standaard te bekijken in je abonnement. Had je al een abonnement op Premium? Dan ga je vanzelf voor optie 2.

Het is nog tot en met 31 december mogelijk om gebruik te maken van bovenstaande tarieven. Om in aanmerking te komen voor deze tarieven doe je nu een bestelling voor de gewenste snelheid met Sparql Basic, en geef alvast aan op welke optie je volgend jaar over wil stappen. Elke bestelling die wij nog dit jaar ontvangen komt in aanmerking voor een overstap op de tarieven volgens bovenstaande tabel.

Optie 1
(Standaard)
Optie 2
 
Optie 3
 
Internet * 1000 Mbit
€ 40,- p/mnd
1000 Mbit
€ 40,- p/mnd
1000 Mbit
€ 40,- p/mnd
Televisie Sparql Basic
€ 21,95 p/mnd
Sparql Basic
€ 21,95 p/mnd
Sparql Basic
€ 21,95 p/mnd
Extra - Sparql Premium
€ 10,- p/mnd
Film1 pakket
€ 14,95 p/mnd
Korting € 10,- p/mnd € 15,- p/mnd € 15,- p/mnd
Nieuw tarief € 51,95 p/mnd € 56,95 p/mnd € 61,90 p/mnd

* Voorbeeld. Deze korting geldt ook op alle andere snelheden

 

Voordelige upgrade naar Film1

Film1 LogoWij vinden het erg jammer afscheid te moeten gaan nemen van HBO. Omdat de zender in heel Nederland ophoudt te bestaan is het helaas niet eenvoudig een passend alternatief te bieden. Speciaal voor klanten van Tweak in eigen levergebied is er daarom de optie om te kiezen voor een voordelige upgrade naar het Film1 pakket. Je betaalt dan het normale tarief voor internet en Sparql Basic, maar krijgt van ons Film1 cadeau. Dat betekent dat je voortaan geniet van vijf zenders boordevol met de beste en nieuwste films en meer dan 400 on demand films en series via de Film1 app.

Met Film1 is er altijd wel een film of serie op televisie. Alle klanten met het Film1 pakket kunnen bovendien inloggen op Film1 Go. Daarmee is het mogelijk films en series te kijken op je smartphone of tablet. Ook biedt Film1 Go ondersteuning Chromecast zodat je alle beschikbare films en series ook kunt bekijken op het grote scherm. Met onderstaande video krijg je alvast een voorproefje van wat Film1 allemaal te bieden heeft. Om gebruik te maken van Film1 kies je voor optie 3 door contact met ons op te nemen.