1000 Mbit levergebied

In onderstaande woonplaatsen leveren wij via ons eigen netwerk. Dat betekent dat je hier kunt kiezen voor verbindingen tot 1000 Mbit en gebruik kunt maken van extra gunstige tarieven. Om 1000 Mbit internet te kunnen leveren is ons eigen netwerk nodig. Dat netwerk noemen we Coanet en we werken hard aan de uitbreiding daarvan. Het is helaas erg kostbaar om een extra woonplaats toe te voegen aan ons netwerk. Hoe we dat doen leggen wij uit op ons blog.

afb-11-levergebieden

 

E-Fiber

E-Fiber

E-Fiber legt glasvezelnetwerken aan zodat iedereen in Nederland gebruik kan maken van glasvezel. Want dat is nodig. We gebruiken met z’n allen steeds meer data en een snelle en betrouwbare internetverbinding is daarom onmisbaar. E-Fiber werkt er hard aan om dit mogelijk te maken. Zo ben je straks verzekerd van razendsnel internet. Zowel zakelijk als privé.

Glasvezel de Wolden

Glasvezel de Wolden

Stichting Glasvezel de Wolden is een bewonersinitiatief in de gelijknamige Drentse gemeente. De stichting weet zich gesteund door de Gebiedscoöperatie Zuidwest Drenthe, de Provincie Drenthe en de Gemeente De Wolden. Voortaan kunnen huishoudens een verbinding bestellen bij Tweak. Inmiddels is de uitrol van het zogenaamde ‘pilot’-gebied in volle gang en worden de eerste 2.200 adressen voorzien van een glasvezelaansluiting.

Reggefiber

Reggefiber

Glasvezel biedt ruimte aan vooruitgang. Nu en in de toekomst. Nederland is klaar voor glasvezel. En Reggefiber heeft de ambitie om wijk voor wijk aan te sluiten.

RE-NET

RE-NET Hoogeveen

RE-NET is nauw betrokken bij glasvezelinitiatieven in Overijssel en Drenthe. Van vraagbundeling tot aansluiting is RE-NET de verbindende factor in samenwerkingen tussen lokale initiatieven en in staat om plannen te verwezenlijken. Hierbij zijn kennis en ervaring de pijlers waarop RE-NET gebouwd is. Met deze kwaliteiten bieden wij iedereen de kans om voorbereid te zijn op een toekomst waarin dataverkeer enorm zal toenemen.

Wanneer komt 1000 Mbit naar mijn woonplaats?

Dat is helaas onbekend. We werken hard aan investeringskapitaal om nieuwe steden uit te rollen. Als dat lukt kiezen wij plaats voor plaats welke woonplaats wij als volgende uitrollen. Zodra die beslissing is genomen zullen wij dit aankondigen en kun je al beginnen met bestellen. Hou dus goed ons nieuws in de gaten!