1000 Mbit komt naar Dronten

1000 Mbit komt naar Dronten

Dronten is de volgende stad waar wij 1000 Mbit uitrollen. Daar horen de plaatsen Biddinghuizen, Swifterbant en Ketelhaven nog eens bij. We werken hard aan uitbreiding van ons eigen netwerk. Met de 8 Areapops in Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant en Ketelhaven voegen we 16.798 nieuwe huishoudens toe aan ons Coanet. In totaal zijn nu 233.839 huishoudens leverbaar. Met deze stap overstijgen we voor het eerst de 100 zelf aangesloten wijkcentrales.

Via de postcodecheck kan iedereen vanaf vandaag controleren of deze snelheid ook op zijn adres beschikbaar is, en desgewenst meteen bestellen. Na Almere, Enschede en Leeuwarden is Dronten de vierde stad in Nederland waar we supersnel internet aanbieden. Tweak verstevigt daarmee zijn positie als de op twee na grootste glasvezel operator van Nederland.

Bestaande klanten
Bestaande klanten in Dronten, die tevreden zijn met hun huidige snelheid hoeven niets te doen. Zonder tegenbericht blijven alle verbindingen in Dronten gewoon zoals ze zijn. Ben je klant en wil je wel gratis upgraden naar 1000 Mbit, mail dan even naar info@tweak.nl. We verwachten de eerste aansluitingen vanaf 1 september 2015 op te kunnen leveren.

Scherpe prijzen
Op onze productoverzicht-pagina staan al onze scherpe prijzen overzichtelijk bij elkaar. De ‘beste keus’ is voor velen nog steeds Alles-in-1 (1000 Mbit + Sparql Basic) voor € 54,95 per maand. Maar alleen supersnel 1000 Mbit internet zonder beperkingen is mogelijk voor € 40,- per maand.

Verbinding van de toekomst, nu beschikbaar
Snel internet is belangrijk voor iedereen. Niet alleen voor de techneut die alles uit zijn verbinding haalt, de downloader die het hele internet leeg trekt of de gamer die rekent op een foutloze verbinding. Snel internet heeft ook zijn voordelen voor liefhebbers van Netflix en Youtube, of bij het maken en opslaan van back-ups. Reden voor Tweak om in te zetten op glasvezel, de verbinding van de toekomst, met snelheden tot 1 Gbps ofwel 1000 Mbit. Slome streams, haperende downloads en vertragingen in online games zijn verleden tijd, zelfs als je met het hele gezin tegelijk online bent.

Waarom Dronten?
Met deze mooie stad verstevigen wij onze positie in de polder. Als partij gevestigd in Almere dragen wij onze polderburen een warm hart toe. Dronten is vanwege z’n tactische ligging in ons backbone een logische stap om Coanet uit te breiden. En met de komst van 1000 Mbit verdubbelen wij de snelheid die voorheen beschikbaar was.