1000 Mbit via E-Fiber komt naar Heerhugowaard

Inwoners van gemeente Heerhugowaard kunnen nu kiezen voor glasvezel met 1000 Mbit. De gemeente Heerhugowaard heeft vandaag haar samenwerking met E-Fiber aangekondigd. Dat betekent dat zij van plan zijn een gloednieuw glasvezelnetwerk aan te leggen. Als onafhankelijke aanbieder op het netwerk van E-Fiber zijn wij trots deel te kunnen nemen aan dit project.

Je kunt direct beginnen met het vergelijken en bestellen van onze abonnementen via de postcodecheck. Als je nu al een bestelling doet tel je mee voor het minimum aantal bestellingen dat gehaald moet worden. Wij verwachten eind 2018 te kunnen beginnen met leveren dus tot die tijd kun je jezelf nog bedenken. E-Fiber heeft aangekondigd ongeveer 27.000 adressen te willen voorzien van een glasvezelaansluiting.

E-Fiber Heerhugowaard

Glasvezel in Heerhugowaard begint bij 35%

Daarvoor moeten wel eerst voldoende abonnementen worden verkocht. Het aantal verkochte abonnementen moet 35%, ongeveer 9.000 abonnementen zijn voordat de aanleg van glasvezel definitief doorgaat. E-Fiber kiest ervoor om ook de adressen in de buitengebieden kosteloos van een aansluiting te voorzien. Niet alle partijen doen dat. E-Fiber organiseert de de komende tijd verschillende informatieavonden. Zodra de data, tijden en locaties bekend zijn, wordt hierover gecommuniceerd.

Eerder kondigden wij aan dat de gemeentes Montfoort, Ridderkerk en Boekel zich voor mochten bereiden op de komst van 1000 Mbit. Wij zijn trots op onze samenwerking met E-Fiber en delen hun ambitie om steeds meer gemeentes te voorzien van het snelste internet van Nederland.