1000 Mbit via E-Fiber komt ook naar Ridderkerk

E-FiberInwoners van gemeente Ridderkerk kunnen per direct kiezen voor een 1000 Mbit. De gemeente Ridderkerk heeft vandaag haar samenwerking met E-Fiber aangekondigd voor de uitrol van een glasvezelnetwerk. Als onafhankelijke aanbieder op het netwerk van E-Fiber zijn wij trots deel te kunnen nemen aan dit project.

Het is per direct mogelijk om een abonnement op glasvezel met 1000 Mbit te bestellen via onze postcodecheck. Wij verwachten in de tweede helft van 2017 te kunnen beginnen met leveren. E-Fiber heeft aangekondigd ongeveer 23.000 adressen te willen voorzien van een glasvezelaansluiting.

Daarvoor moeten wel eerst voldoende abonnementen worden verkocht. E-Fiber kiest ervoor om, in tegenstelling tot veel andere partijen, ook de adressen in de buitengebieden kosteloos van een aansluiting te voorzien. E-Fiber organiseert de de komende tijd verschillende informatieavonden. Zodra de data, tijden en locaties bekend zijn, wordt hierover gecommuniceerd.

Wethouder Marten Japenga is enthousiast over de overeenkomst met E-Fiber.
“Snel en betrouwbaar internet is nu, maar zeker ook in de toekomst onmisbaar voor inwoners, scholen en bedrijven. Het is een belangrijke onderscheidende factor in ons woon- en vestigingsklimaat. We zijn daarom enorm blij dat E-Fiber ervoor gaat om glasvezel in Ridderkerk te realiseren.”