1000 Mbit via E-Fiber komt ook naar Montfoort

E-FiberInwoners van gemeente Montfoort kunnen per direct kiezen voor glasvezel met 1000 Mbit. De gemeente Montfoort heeft vandaag haar samenwerking met E-Fiber aangekondigd voor de uitrol van een glasvezelnetwerk. Als onafhankelijke aanbieder op het netwerk van E-Fiber zijn wij trots deel te kunnen nemen aan dit project.

Het is per direct mogelijk om een abonnement op glasvezel met 1000 Mbit te bestellen via onze postcodecheck. Wij verwachten in het tweede kwartaal van 2018 te kunnen beginnen met leveren. E-Fiber heeft aangekondigd ongeveer 6.100 adressen te willen voorzien van een glasvezelaansluiting.

Daarvoor moeten wel eerst voldoende abonnementen worden verkocht. Het aantal verkochte abonnementen moet 40%, ongeveer 2.440 abonnementen zijn voordat de aanleg van glasvezel definitief doorgaat. E-Fiber kiest ervoor om, in tegenstelling tot veel andere partijen, ook de adressen in de buitengebieden kosteloos van een aansluiting te voorzien. E-Fiber organiseert de de komende tijd verschillende informatieavonden. Zodra de data, tijden en locaties bekend zijn, wordt hierover gecommuniceerd.