1000 Mbit komt naar Almere Hout en Nobelhorst

Vanaf halverwege september kunnen ook bewoners in Almere Hout kiezen voor 1000 Mbit glasvezel. Inwoners van Almere Hout en de Nobelhorst kunnen vanaf vandaag via de postcodecheck controleren of glasvezel beschikbaar is en meteen bestellen. Daarbij kun je bijvoorbeeld kiezen voor 1000 Mbit glasvezel voor maar € 40,- per maand, en geniet je van Sparql Basic voor de prijs van Sparql Light.

Het is per direct mogelijk om abonnementen te bestellen via onze postcodecheck. Ook bestaande klanten kunnen per direct een overstap naar 1000 Mbit bij ons aanvragen. Deze overstap zal dan in orde worden gemaakt zodra Almere Hout en de Nobelhorst succesvol zijn aangesloten. Onze huidige planning is dat dit ongeveer halverwege september is gelukt.

Op onze productoverzicht-pagina staan al onze scherpe prijzen overzichtelijk bij elkaar. De ‘beste keus’ is voor velen nog steeds Alles-in-1 (1000 Mbit + Sparql Basic) voor € 54,95 per maand. Wil je alleen supersnel 1000 Mbit internet zonder beperkingen, dat is mogelijk voor € 40,- per maand, of € 365,- per jaar.

Waarom Almere Hout?

We investeren flink in ons eigen glasvezelnetwerk dat wij Coanet noemen. Dit eigen netwerk biedt een alternatief voor de grote glasvezelproviders. Het grootste deel van Almere kan al sinds 2014 kan kiezen voor 1000 Mbit glasvezel. Almere Hout bleef voor ons echter onontgonnen terrein.

Almere Hout kan in zijn geheel worden aangesloten met slechts één wijkcentrale. Omdat deze centrale een ongunstige ligging heeft is hij nooit interessant geweest voor andere providers en was jarenlang alleen een verbinding via het netwerk van KPN mogelijk. Daar wilden wij graag wat aan doen. Daarom hebben wij voortaan 1000 Mbit beschikbaar in héél Almere!

1000 Mbit nu ook in Almere Hout