Tweak introduceert belbundels

Als aanbieder van glasvezel richten wij ons op een veelzijdig publiek. Iedereen moet gebruik kunnen maken van de voordelen die glasvezel te bieden heeft, zo vinden wij. Daarom willen we een dienst aanbieden die heel compleet is, gemakkelijk in gebruik en we willen hiervoor een eerlijke prijs vragen.

Zo komt het dat telefonie van Tweak altijd zeer laag geprijsd is geweest. Wie ons vergelijkt met andere aanbieders ziet dat wij per minuut eigenlijk altijd de goedkoopste zijn. Van veel nieuwe klanten krijgen wij de vraag of we ook onbeperkte belbundels hebben. Tot nu toe niet, wij geloven dat lage tarieven eerlijker zijn voor alle partijen en dat we met onze lage prijzen een erg betaalbaar product neerzetten.

Toch geeft het veel mensen een prettig gevoel te weten dat zij per maand nooit meer zullen hoeven te betalen voor telefonie doordat zij een maand veel gebeld hebben. En dat gevoel nemen wij natuurlijk erg serieus. Vanaf vandaag is het daarom mogelijk om één van onze drie onbeperkt-bellen bundels aan te schaffen. Met deze bundels bel je in een bepaalde periode of naar een bepaald gebied onbeperkt en zonder extra kosten.

Met gepaste trots presenteren wij daarom de volgende bundels:

Het standaardpakket voor bellen zal vanaf nu als 'Bellen Voordeel' door het leven gaan. Dit is het standaardpakket dat alle klanten met een internetverbinding van Tweak gratis geleverd krijgen. De tarieven van dit abonnement zij erg laag en zal voor de meeste gebruikers de meest voordelige keuze zijn.

Al bovenstaande belbundels zijn ook als los voip-account beschikbaar. Voor deze accounts betaalt u een toeslag van € 2,50 per maand voor het gebruik zonder internet-dienst van Tweak.

Voor het gebruik van onze bundels voor onbeperkt bellen geldt een fair use policy. Vaste nummers zijn uitgezonderd 090x-servicenummers, 0800-nummers, 088-bedrijfsnummers, 116xyz-nummers, 085-nummers, 14xy-nummers, ‘collect call’-gesprekken en bellen naar satellietverbindingen.

* onbeperkt gratis bellen kan met dit pakket naar: Andorra, Argentinië, Australië, België, Brazilië, Bulgarije, Canada, Chili, China, Cyprus, Denemarken, Dominicaanse Republiek, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hong Kong, Hongarije, Ierland, IJsland, India, Israel, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Marokko, Monaco, Nieuw Zeeland, Noorwegen, Peru, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Venezuela, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Zweden en Zwitserland