Rijssen en Holten opgeleverd, Deventer in volle gang

De levering van nieuwe verbindingen in Deventer is in volle gang. Klanten in Rijssen, Holten, Wierden en Haaksbergen zijn inmiddels opgeleverd. Vanaf vandaag kunnen ook klanten in Deventer gebeld worden voor een monteursafspraak. De monteur zal dan gemiddeld een week later de verbinding op komen leveren. Voor bestaande klanten die overstappen op 1000 Mbit duurt het omzetten nog ongeveer twee weken.

Toen wij begin december aankondigden dat 1000 Mbit naar Deventer zou komen konden wij tien nieuwe woonplaatsen onthullen waarin onze verbindingen van 1000 Mbit geleverd konden worden. Inmiddels zijn al deze woonplaatsen opgeleverd volgens planning. Op één woonplaats na, de uitrol van Deventer is nog in volle gang.

De koude dagen worden steeds warmer, de vorst trekt uit de grond en de jaarlijkse griepgolf is bijna voorbij. Dat heeft er voor gezorgd dat de zogenaamde 'backhaul'-verbinding vertraagd was en meerdere patchpanelen erg laat geleverd werden. Het is dus flink aanpoten om alles op tijd af te krijgen. Toch is het einde van de uitrol inmiddels in zicht, en ronden wij alle wijkcentrales van dit project in maart af.

Tussen de bedrijven door onthulden wij recent verbindingen van 10 Gigabit in samenwerking met Glasvezel de Wolden. Zo zijn wij ondanks de drukte al bezig met de bouw van een mooi nieuw netwerk in Drenthe. Dit keer niet met Reggefiber, maar met een enthousiast bewonersinitiatief. Het is ons voornemen om ook in bestaand gebied op termijn met dergelijke snelheden te komen.

Benieuwd wanneer jouw verbinding precies wordt opgeleverd? Hou dan je telefoon goed in de gaten. Wij bellen iedereen voor het maken van een monteursafspraak. Ook bestaande klanten worden gebeld om te controleren of er eventueel apparatuur vervangen moet worden.