Gemeente Montfoort krijgt glasvezel

E-Fiber

E-Fiber heeft aangekondigd dat het glasvezelnetwerk in Montfoort zal worden aangelegd. Als inwoner van Montfoort en Linschoten was het spannend of het glasvezelnetwerk er zou komen. Het benodigde aantal aanmeldingen is tijdens de vraagbundelingscampagne niet bereikt, maar het enthousiasme voor supersnel en stabiel internet blijkt tóch groot genoeg om aan te gaan leggen

Glasvezel zal worden aangelegd in de hele gemeente Montfoort. Dat betekent dat je als inwoner altijd kunt kiezen voor een Gigabit glasvezel-verbinding. Alle huishoudens en bedrijven die een abonnement hebben afgesloten krijgen kosteloos een glasvezelaansluiting. Bij de overige adressen worden de kabels doorgetrokken tot aan de gevel of, indien de bewoner daar geen toestemming toe geeft, tot in de straat.

E-Fiber is deze maand begonnen met de voorbereidingen voor de aanleg van glasvezel in Montfoort. De graafwerkzaamheden starten naar verwachting eind tweede kwartaal van dit jaar. De inwoners krijgen tijdens de zogenaamde schouwfase (nadere informatie over de planning volgt) nog de mogelijkheid om kosteloos over te stappen op glasvezel. Kies daarom nu voor Gigabit glasvezel, zodat je woning zonder extra kosten wordt aangesloten op glasvezel.