Gigabit-glasvezel op het glasvezelnetwerk van CAI Harderwijk

Goed nieuws voor inwoners van gemeente Harderwijk! Alle adressen die zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk van CAI Harderwijk kunnen vanaf nu kiezen voor een Gigabit glasvezel abonnement van Tweak. Al onze Gigabit abonnementen zijn per direct te bestellen voor de prijzen die je van ons gewend bent. Na het bestellen kunnen de eerste abonnementen over ongeveer drie tot vier weken in gebruik worden genomen. Je hebt al een abonnement van 1.000 Mbit voor €410 per jaar.

Harderwijkers en Hierdenaren kunnen nu voor het eerst kiezen voor een glasvezelabonnement met 1 gigabit snelheid. Zoals gebruikelijk bij glasvezel is dit de snelheid voor zowel downloaden als uploaden. Met gigabit-glasvezel haal je simpelweg het snelste internet van Nederland in huis. Dat maakt onder meer probleemloos streamen, downloaden en gamen met meerdere personen in huis mogelijk – en nog veel meer, zonder beperkingen.

Tweak, gevestigd in Almere, is een echt familiebedrijf en in 2002 ontstaan vanuit de techwebsite Tweakers.net. Het doel van Tweak is om keuzevrijheid mogelijk te maken in een markt gedomineerd door internetreuzen. Dat doen wij door de laatste technologie op het gebied van internet beschikbaar maken voor een eerlijke prijs, zonder restricties. Aanvankelijk richtte Tweak zich vooral op specifieke gebruikers, zogenaamde ‘tweakers’, die alles uit hun verbinding wilden halen.

Onderwijl is Tweak geëvolueerd tot een volledig internetbedrijf met een aanbod voor iedereen die waarde hecht aan de nieuwste technieken op het gebied van internet, telefonie en televisie. In 2014 is Tweak begonnen met het leveren van gigabit- glasvezelverbindingen. Sindsdien zet Tweak zich volop in voor een zo groot mogelijk gigabit-levergebied, zodat steeds meer huishoudens gebruik kunnen maken van een snel, open en eerlijk internet.

CAI Harderwijk (opgericht in 1975) is één van de kleinste kabelexploitanten in Nederland, en ook één van de meest vooruitstrevende. Zij behoort tot de laatste zelfstandige netwerkbeheerders. Ongeveer 98 procent van alle woningen in Harderwijk en Hierden is voorzien van een aansluiting. Als eerste aanbieder stelde zij het netwerk open voor andere aanbieders. Met deze openheid is de abonnee steeds verzekerd van het meest concurrerende aanbod.