Film1 de eerste 3 maanden inclusief

Tweak inclusief de eerste 3 maanden Film1

Met Film1 en HBO de winter door

De dagen worden kouder en de nachten worden langer. Na een drukke dag plof je dus het liefst thuis op de bank om met een kop thee of een biertje van een mooie film of serie te genieten. Met Tweak en Sparql wordt dat deze winter extra makkelijk. Niet alleen zit HBO standaard in het basispakket, je kunt ook drie maanden lang kosteloos genieten van alles dat Film1 te bieden heeft!

Speciaal voor nieuwe klanten

Klanten die nog dit jaar een nieuw abonnement afsluiten krijgen Film1 de eerste 3 maanden voor niks. Na deze drie maanden betaal je het reguliere tarief van €14,95 per maand. Vanzelfsprekend mag je het pakket ook opzeggen als het niet bevalt. Deze aanbieding is alleen geldig voor abonnementen op adressen waar 1000 Mbit mogelijk is.

Ben je geïnteresseerd in onze abonnementen, of wil je ze op je gemak eens bekijken? Neem dan gerust een kijkje op ons productoverzicht.

Heb je al een abonnement?

Deze aanbieding geldt voor alle nieuwe klanten die nog geen abonnement hebben bij Tweak. Heb je al wel een abonnement, en wil je toch voordelig Film1 uitproberen? Dan kun je dit pakket alsnog bij ons aanvragen en krijg je de eerste 3 maanden 50% korting.