1000 Mbit komt naar Leeuwarden

1000 Mbit komt naar Leeuwarden

Mooi nieuws voor Leeuwarden: we gaan 1000 Mbit internetsnelheid via glasvezel ook in Leeuwarden uitrollen. Via de postcodecheck kan iedereen vanaf vandaag controleren of deze snelheid ook op zijn adres beschikbaar is, en desgewenst meteen bestellen. Via 21 wijkcentrales kunnen we binnenkort maar liefst 52.000 huizen bereiken. Na Almere en Enschede is Leeuwarden de derde stad in Nederland waar we supersnel internet aanbieden. Tweak wordt daarmee de op twee na grootste glasvezel operator van Nederland.

Bestaande klanten
Bestaande klanten die tevreden zijn met hun huidige snelheid hoeven niets te doen. Zonder tegenbericht blijven alle verbindingen in Leeuwarden gewoon zoals ze zijn.. Ben je klant en wil je wel gratis upgraden naar 1000 Mbit, mail dan even naar info@tweak.nl. We verwachten de eerste aansluitingen rond 1 juli 2015 op te kunnen leveren.

Scherpe prijzen
Op onze productoverzicht-pagina staan al onze scherpe prijzen overzichtelijk bij elkaar. De ‘beste keus’ is voor velen nog steeds Alles-in-1 (1000 Mbit + Sparql Basic) voor € 54,95 per maand. Maar alleen supersnel 1000 Mbit internet zonder beperkingen is vanzelfsprekend ook mogelijk.

Verbinding van de toekomst, nu beschikbaar
Snel internet is belangrijk voor iedereen. Niet alleen voor de techneut die alles uit zijn verbinding haalt, de downloader die het hele internet leegtrekt of de gamer die rekent op een foutloze verbinding. Snel internet heeft ook zijn voordelen voor liefhebbers van Netflix en You Tube, of bij het maken en opslaan van back-ups. Reden voor Tweak om in te zetten op glasvezel, de verbinding van de toekomst, met snelheden tot 1 Gbps ofwel 1000 Mbit. Slome streams, haperende downloads en vertragingen in online games zijn verleden tijd, zelfs als je met het hele gezin tegelijk online bent.

Waarom Leeuwarden?
Daarover lees je alles in onze blogpost genaamd ‘Waarom is Leeuwarden de volgende stad met 1000 Mbit?‘.

Leeuwarden