Toekomst vraagbundeling Maasdonk en Montfoort onzeker

De toekomst van de vraagbundelingen in Maasdonk en Montfoort is op dit moment onzeker. E-Fiber heeft op haar website laten weten dat er niet voldoende aanmeldingen zijn binnengekomen om de projecten in Montfoort/Linschoten en Nuland/Vinkel/Geffen/Kruisstraat door te laten gaan. Wel zijn er genoeg bestellingen geplaatst om van enthousiasme te kunnen spreken.

Daarom worden de vraagbundelingsprojecten nog niet definitief beëindigd.

Eric Vos van E-Fiber zegt: “Er blijkt zeker interesse voor een stabiele internetverbinding bij de inwoners. Helaas alleen net niet voldoende. Ik wil het nog niet helemaal opgeven. Daarom gaan we alle reacties en aanmeldingen bundelen en samen met de betrokken partijen kijken naar andere manieren om toch over te kunnen gaan tot de aanleg van het netwerk. Binnen enkele weken zullen we hierover definitief uitsluitsel geven.”

Tweak is in deze netwerken een warm welkom geheten. Wij zijn alle inwoners die voor ons hebben gekozen dan ook enorm dankbaar. Als het aan ons ligt zullen wij de projecten Maasdonk en Montfoort zo snel mogelijk van Gigabit glasvezel voorzien.

E-Fiber