Vraagbundeling Koggenland verlengd tot 28 oktober

Inwoners van gemeente Koggenland kunnen kiezen voor Gigabit glasvezel. Als 40% of meer kiest voor glasvezel, dan heeft E-Fiber aangekondigd zonder extra kosten glasvezel uit te zullen rollen. Tot nu toe is een groot aantal aanmeldingen ontvangen, maar nog niet genoeg om het project definitief door te laten gaan. Daarom verlengt E-Fiber de uiterlijke datum voor inschrijving tot 28 oktober.

Wie zich nog niet heeft aangemeld voor glasvezel in Koggenland heeft nu tot 28 oktober de kans dat te doen. Zo kies je bijvoorbeeld voor Gigabit glasvezel (1000 Mbit) voor €40 per maand, of €365 per jaar. Gaat het project toch niet door? Dan komt je bestelling vanzelfsprekend te vervallen.

Op 1 juli verstreek de termijn voor de bewoners om zich aan te melden voor een glasvezelabonnement bij een van de glasvezelproviders. Veel Koggenlanders zijn wel enthousiast over glasvezel maar hebben zich nog niet voor een abonnement aangemeld. Deze mensen krijgen nog een laatste kans.

Eric Vos, directeur van E-Fiber: “We zijn blij te zien dat zoveel mensen in de kernen van Koggenland en de buitengebieden overtuigd zijn van de voordelen van glasvezel. Zowel voor nu als voor de toekomst. Maar om in iedere woning een gratis glasvezelaansluiting te kunnen realiseren, er is wel een minimale deelname van 40% nodig. We hopen dat de Koggenlanders deze kans pakken, zodat we eind oktober met goed nieuws kunnen komen.”

Tweak is tot nu toe in Koggenland een warm welkom geheten. Wij zijn alle inwoners die voor ons hebben gekozen dan ook enorm dankbaar. Als het aan ons ligt zullen wij Koggenland zo snel mogelijk van Gigabit glasvezel voorzien.

E-Fiber