TweakPhone is gecertificeerd partner van 3CX IP Telefooncentrale

TweakPhone is gecertificeerd partner van 3CX IP Telefooncentrale

De telefoniedienst van Tweak, TweakPhone (VoIP) is door de populaire 3CX IP Telefooncentrale gecertificeerd als partner-ISP. Dit betekend dat gebruikers van de 3CX software gegarandeerd probleemloos gebruik kunnen maken van hun TweakPhone VoIP-account. Om het gebruikersgemak ten goede te komen heeft de 3CX IP Telefooncentrale TweakPhone als snelkeuze voor VoIP provider opgenomen in de software, waardoor Nederlandse gebruikers snel en eenvoudig hun VoIP authenticatiegegevens kunnen invoeren en zonder verdere configuratie gebruik kunnen maken van de dienst.

Tweak levert TweakPhone VoIP-accounts als losse accounts en als additionele service voor klanten van TweakDSL. Door middel van SIP-authenticatie kan een vast telefoonnummer gebeld worden en tegen een zeer laag tarief uitbellen via de Internetverbinding (IP). Bellen binnen het TweakDSL netwerk is zelfs geheel kosteloos.

Over 3CX IP Telefooncentrale
3CX IP Telefooncentrale is een op software gebaseerde VOIP Telefooncentrale die de traditionele hardwarematige Telefooncentrale vervangt. De IP PBX van 3CX is specifiek ontwikkeld voor Microsoft Windows en is gebaseerd op de SIP-standaard. Daardoor is het eenvoudiger te beheren en kunt u elke SIP-telefoon gebruiken (zowel software als hardware).Voor meer informatie, bezoek www.3cx.com