Tweak titlesponsor van Mesmerize Cybersports Association

Tweak titlesponsor van Mesmerize Cybersports Association

Tweak heeft het titlesponsorschap gesloten met Mesmerize Cybersports Association. MCA staat als professionele gameteam van het populaire spel “Counter Strike: Source” bekend om zijn uitstekende prestaties, nu al(!), binnen de internationale cybersport. De samenwerking met MCA maakt voor Tweak een ingang in een belangrijke doelgroep van die-hard Internetters en computeraars.

Als titlesponsor is Tweak prominent verbonden aan MCA in verschillende uitingen. Door de sponsoring wordt het voor MCA mogelijk om internationale evenementen te bezoeken en prestaties neer te zetten om uiteindelijk een positie in de top van professionele gamers in Europa te bemachtigen.

“Met de toevoeging van Tweak gaan er twee hele grote deuren voor ons open. Dankzij Tweak kunnen wij zowel op Nederlandse als op andere Europese evenementen verschijnen. Hiermee zetten wij een grote stap vooruit voor zowel MCA.Tweak als voor Cybersports in Nederland.” ~ Arno Gerritsen (oprichter MCA)

We kijken erg uit naar de vele interessante en spectaculaire matches welke MCA gaat neerzetten binnen Europa. Door de samenwerking met CMA aan te gaan zien we de mogelijkheid om gamers kennis te laten maken met Internet zonder limieten en restricties; razendsnel Internet voor gamers.

Meer informatie over MCA: http://www.the-mca.org