Tweak stijgt naar #5 in de Tweakers Awards

Tijdens de jaarlijkse Tweakers Awards zijn wij dit jaar geëindigd op een mooie vijfde plaats. In de categorie ‘Internetprovider NL’ kregen alleen Ziggo, XS4ALL, KPN en T-Mobile meer stemmen. Dat is een verbetering van bijna een hele procentpunt, en we mogen zijn trots nu voor het eerst Telfort achter ons te mogen laten.

Het is opvallend dat vooral de grote providers veel stemmen krijgen. De Tweakers Awards worden toegekend op basis van het aantal stemmen, en daarom is het logisch dat providers met veel klanten ook veel stemmen krijgen. Daarom is het bijzonder dat wij maar liefst 6% van alle stemmen kregen. Tweak heeft namelijk fors minder klanten dan de internetreuzen in de markt.

Hartelijk dank aan iedereen die op ons gestemd heeft. Het doet ons erg goed dat de inspanning om meer concurrentie in de markt mogelijk te maken gewaardeerd wordt. In een landschap dat wordt gedomineerd door internetreuzen, is het steeds belangrijker dat onafhankelijke providers een stem krijgen. Na achttien jaar keihard bikkelen is het einde voor ons nog lang niet in zicht. We hopen dat we het waar kunnen maken om volgend jaar nóg hoger in de ranglijsten te eindigen.