Tweak introduceert nieuwe glasvezel-abonnementen

Vanaf augustus lanceert Tweak nieuwe abonnementen voor internet, televisie en bellen via glasvezel. Naast het bestaande alles-in-1-pakket met digitale interactieve televisie bieden wij voortaan abonnementen met alleen internet en bellen. Daarnaast onderscheiden wij de netwerken van Reggefiber en KPN met de naam 'Blauw' en 'Groen'. De pakketten op beide netwerken zijn bovendien voortaan nagenoeg gelijk aan elkaar.

De inhoud van beide pakketten is als volgt:

Glas Internet en Bellen:

Glas Alles-in-1:

Met abonnementen voor alleen internet en bellen komen wij tegemoet aan de vraag van onze gebruikers. Door onze levergebieden een nieuwe naam te geven rekenen wij af met een oud probleem van onduidelijkheid in naamgeving.

De abonnementen met de naam 'Blauw' leveren wij via het netwerk van Reggefiber waar de groene abonnementen gebruik maken van het netwerk van KPN. Op beide netwerken leveren wij twee nagenoeg identieke producten. Is glasvezel bij u leverbaar dan kunt u via de postcodecheck achterhalen welke abonnementen bij u beschikbaar zijn. In sommige gebieden kunt u zelfs kiezen tussen 'Blauw' en 'Groen'.

Bestaande klanten kunnen natuurlijk overstappen op de nieuwe abonnementen. Hierbij gaat u een nieuw jaarabonnement aan. Neem voor overstappen contact op met onze servicedesk viainfo@tweak.nl.