Tweak introduceert 1000 Mbit internet

Internetprovider Tweak zet Almere en Enschede in de hoogste versnelling. Internetters in deze steden kunnen binnenkort kiezen voor internet met een snelheid van 1000 Mbit via glasvezel van Tweak. Alleen bij Tweak; de enige aanbieder die deze snelheid levert in deze steden.

 

speed-icons_glas-1000mbit-dark

Vernieuwde diensten

Tweak vernieuwt haar complete productaanbod. Dat betekent vooral sneller internet voor de meeste abonnees. Voor gebruikers in Almere en Enschede heeft Tweak meer in petto: in die steden is Tweak de enige aanbieder die internet met Gigabit-snelheid levert. In een tijd waar gebruikers steeds meer bandbreedte gebruiken voor diensten als Video on Demand, televisie kijken op de tablet en streaming is dit een zeer welkome ontwikkeling.

Potentieel benutten

Door internet met een snelheid van 1000 Mbit aan te bieden, benut Tweak het haast oneindige potentieel van glasvezel; meer nog dan andere glasvezelaanbieders. De maximaal haalbare snelheid van glasvezel in Almere en Enschede was tot op heden 100 Mbit/s en benutte slechts een fractie van de capaciteiten van glasvezel. Nu Tweak internet met Gigabit-snelheid levert, slaat glasvezel eindelijk een groot gat met internet via de kabel.

Tweak levert in heel Nederland

Tweak levert haar diensten in heel Nederland, maar alleen in Almere en Enschede is internet met 1000 Mbit leverbaar. Het glasvezelnetwerk van Tweak maakt dit mogelijk. Tweak levert overal in Nederland waar een glasvezel- of DSL-verbinding ligt.

www.tweak.nl

Nieuwe prijzen internet

Vanaf 25 april zal Tweak haar productaanbod veranderen naar onderstaande prijsstelling. Omdat niet elke snelheid op elk adres leverbaar zal zijn, is het belangrijk om altijd eerst een postcodecheck te doen om te achterhalen welke diensten op uw adres leverbaar zijn. Afhankelijk van uw adres kan het bovendien zijn dat u in aanmerking komt voor een permanente introductiekorting. Houd onze site in de gaten.

Abonnement Prijs
Glasvezel Internet & Bellen 50 Mbit € 35,- per maand
Glasvezel Internet & Bellen 100 Mbit € 45,- per maand
Glasvezel Internet & Bellen 250 Mbit € 50,- per maand
Glasvezel Internet & Bellen 500 Mbit € 65,- per maand
Glasvezel Internet & Bellen 1000 Mbit € 75,- per maand
DSL Internet & Bellen tot 10 Mbit € 25,- per maand
DSL Internet & Bellen tot 25 Mbit € 30,- per maand
DSL Internet & Bellen tot 50 Mbit € 35,- per maand

Over Tweak

Tweak is een onafhankelijke internetaanbieder uit Almere. Onze missie is de nieuwste internettechnieken beschikbaar te maken voor een zo groot mogelijke groep gebruikers. Wij leveren alleen diensten en producten waar wij alles vanaf weten. Daarom bestaat ons team uit enthousiaste professionals met een passie voor techniek en internet.