Tweak houdt grote nieuwjaarsactie met glasvezel

ALMERE, 03 januari 2011 – Glasvezelprovider Tweak trapt het nieuwe jaar af met een grote actie over het volledige glasvezelassortiment. Nieuwe klanten die zich gedurende de eerste maanden van 2011 bij Tweak aanmelden voor een glasvezelabonnement ontvangen, afhankelijk van het gekozen abonnement, een interessante korting die kan oplopen tot wel 4 maanden gratis glasvezel.

De glasvezelabonnementen waarvoor gedurende het eerste kwartaal van 2011 acties gelden zijn Glas 35 R+, Glas 50 R+, Glas 100 R+, Glas 200 R+, Glas 50 en Glas 100. Voor alle R+ abonnementen, die worden geleverd over het actieve netwerk van Reggefiber, geldt dat het standaardabonnement gedurende de eerste 4 maanden van de abonnementsperiode gratis is. Voor de Glas 50 en Glas 100 abonnementen, die worden geleverd over het actieve netwerk van KPN, geldt dat het standaardabonnement gedurende de eerste 6 maanden voor de helft van de prijs wordt aangeboden. Deze actie-abonnementen worden voor een minimale periode van 12 maanden gecontracteerd. Natuurlijk blijven de abonnementen ook gewoon als maandabonnement beschikbaar, echter geldt de actiekorting in dat geval niet.

Om glasvezel voor iedereen toegankelijk te maken, levert Tweak een breed assortiment glasvezelabonnementen voor een aantrekkelijke prijs per maand waarbij alles is inbegrepen. Sinds december 2010 levert Tweak als eerste glasvezelprovider van Nederland een glasvezelabonnement met 200Mbit upload- en downloadsnelheid in een groot aantal steden verspreid door het land. De extreme snelheid van dit Glas 200 R+ abonnement biedt een enorme hoeveelheid mogelijkheden waarop een ieder zijn of haar glasvezelverbinding kan gebruiken. Tweak ziet deze high-end aansluiting als de beste voorbereiding op de toekomst. Klanten die gebruik maken van dergelijk snelle glasvezelverbindingen zijn verzekerd van een ultieme ervaring: een superieur televisieproduct van Glashart Media, het snelste internet van Nederland en glasheldere telefonie.

Over Tweak
Tweak begon in 2002 met het leveren van breedband Internet met de hoogst mogelijke snelheid over ADSL, het ‘ouderwetse’ koperen telefonienetwerk. Sindsdien was het voor de serieuze Internetgebruiker mogelijk om het maximale uit een Internetverbinding te halen. Al snel werd het assortiment uitgebreid met een usenetplatform en telefonie via het internet (VoIP). Inmiddels is Tweak de glasvezelleverancier met de grootste dekking van Nederland. Glasvezel geeft een enorme impuls aan de mogelijkheden van digitale interactieve communicatie. Tweak vindt het vooral van belang dat deze nieuwe technieken voor iedereen betaalbaar en bereikbaar moet zijn en dat daarbij de uitgebreide mogelijkheden maximaal worden benut.