Planning oplevering R+ in Enschede

ALMERE, 10 november 2010 – Netwerkoperator Reggefiber heeft een planning uitgegeven voor oplevering van glasvezel-wijkcentrales in Enschede.

Leveringen van Glas R+ aansluitingen zijn tot op heden vertraagd geweest wegens vertraging in de oplevering van wijkcentrales door Reggefiber, de actieve netwerkoperator. De betreffende wijkcentrales moeten worden uitgerust met apparatuur om levering van glasvezel over het Reggefibernetwerk mogelijk te maken.

Tot op heden is een aantal wijkcentrales uitgerust met beschikbare apparatuur voor glasvezel. In deze gebieden is reeds begonnen het aansluiten van R+ abonnee’s. De rest van Enschede zal gefaseerd worden opgeleverd, waarbij rond 15 november, 1 december en 22 december een groot aantal wijkcentrales worden ingericht. Nadat een wijkcentrale is voorzien van de benodigde apparatuur, zal er contact worden opgenomen met de aangesloten abonnee’s om een afspraak te maken voor de installatie en oplevering.

Wil je weten op welke wijkcentrale jouw R+ aansluiting is aangesloten en wat de verwachtte installatiedatum is? Neem dan even contact op met onze helpdesk op 0900-TWEAKHD (0900-8932543) of info@tweak.nl.