Planning van uitrol glasvezel in Bernheze, Boekel en Landerd

Klanten in het dekkingsgebied van E-Fiber zitten al maanden met spanning te wachten op de komst van glasvezel met 1000 Mbit. We laten jullie niet langer in spanning. Wij zijn inmiddels druk bezig met het aansluiten van de toevoer verbindingen en het inrichten van de wijkcentrales. In dit bericht geven wij een update van de voortgang en een overzicht van de huidige planning.

Op dit moment hebben wij aangekondigd te zullen gaan leveren in de gemeentes Bernheze, Boekel en Landerd. Ook zijn wij betrokken bij de vraagbundelingen in Heerhugowaard, Montfoort en Ridderkerk.

Wij beginnen met opleveren in Boekel en Venhorst. Klanten in deze woonplaatsen kunnen vanaf volgende week gebeld worden voor het maken van een monteursafspraak. Kort daarna zijn Zeeland, Schaijk, Reek en Heesch aan de beurt. Een concrete planning voor Heeswijk-Dinther, Loosbroek, Nistelrode en Vorstenbosch volgt op korte termijn.

E-Fiber

Planning

De verwachte planning van uitrol in de eerste E-Fiber gebieden is als volgt. In deze weken kunnen bewoners van de genoemde woonplaatsen worden aangesloten.

In de genoemde weken zullen klanten naar verwachting worden gebeld voor een monteursafspraak en zullen de eerste opleveringen worden uitgevoerd. Heb je nog niet besteld, maar kom je wel graag in aanmerking voor het snelste internet van Nederland? Wacht dan niet langer en doe een postcodecheck!

  1. Boekel - Week 41 t/m 42
  2. Venhorst - Week 41 t/m 42
  3. Zeeland - Week 43 t/m 44
  4. Schaijk - Week 43 t/m 44
  5. Reek - Week 43 t/m 44
  6. Heesch - Week 44 t/m 45
  7. Heeswijk-Dinther - planning volgt
  8. Loosbroek - planning volgt
  9. Nistelrode - planning volgt
  10. Vorstenbosch - planning volgt