Ook Gennep krijgt Glasvezel!

De gemeente Gennep krijgt definitief glasvezel, en daarom willen wij alle inwoners van Gennep, Ottersum, Milsbeek, Heijen en Ven Zelderheide van harte feliciteren met dit mooie resultaat. Het project Glasvezel Gennep zal nu eerst op zoek gaan naar een aannemer voor de aanleg, en is van plan om nog voor de zomer de spreekwoordelijke schop in de grond te steken. Je kunt dan mogelijk al voor het eind van het jaar genieten van je Gigabit glasvezel-verbinding.

Na Deurne is Gennep de tweede gemeente in korte tijd die wij mogen feliciteren met deze mooie stap vooruit. Na een campagne periode van ongeveer vier maanden is vandaag bekend gemaakt dat het aanvraag percentage van 35% is behaald. Hiermee is groen licht gegeven voor de aanleg van het netwerk. Het streven is om om nog voor de zomer de eerste spreekwoordelijke schop in de grond te steken. Hiermee zijn zij de eerste Limburgse gemeente waar een 100% dekkend glasvezelnetwerk wordt aangelegd.

Onze speciale dank gaat uit naar alle betrokken ambassadeurs, overige betrokkenen en uiteraard iedereen die zich in de afgelopen maanden aan Tweak heeft verbonden!

Logo Gennep Glasvezel