Nieuwe tarieven voor DSL

Wij hebben een hekel aan prijsverhogingen. Daarom hebben wij de prijzen voor DSL zo lang mogelijk laag gehouden. Helaas ontkomen wij er door de stijgende inkooptarieven niet aan om bestaande DSL-abonnement nu duurder te maken. Dit is de eerste prijsverhoging voor DSL in vele jaren.

Als je gebruikmaakt van een internetabonnement via een DSL-verbinding dan betaal je voortaan een tarief van €35,- per maand. Dit nieuwe tarief geldt voor álle DSL-abonnementen en alle snelheden.

De nieuwe prijzen gelden per 1 oktober, dus op jouw volgende factuur zal het nieuwe tarief te zien zijn. Natuurlijk blijft je verbinding gewoon werken en behalve de prijs verandert er helemaal niets. Het blijft jóuw verbinding en je blijft baas over eigen bits!

Het verschil maken

Onze missie is om verschil te maken in een markt gedomineerd door internetreuzen. Dat deden we vroeger door samen te werken met zo veel mogelijk netwerkleveranciers, en later door zo veel mogelijk van de achterliggende techniek zélf in handen te hebben.

Leveranciers van DSL kochten elkaar op en inmiddels wordt de markt gedomineerd door één partij: KPN. Zij bepalen de maximale snelheden en de inkooptarieven. Die tarieven worden elk jaar een beetje hoger, terwijl wij precies dezelfde snelheden kunnen leveren als de rest van de providers. Eerder dit jaar besloten wij al om niet langer nieuwe DSL-abonnementen te verkopen. Bestaande abonnees kunnen wel gewoon gebruik van hun diensten blijven maken.

Focus op glasvezel

Sinds een aantal jaar noemen wij onszelf de Gigabit provider. Omdat veel glasvezel-wijkcentrales openbaar toegankelijk zijn voor internetproviders kunnen wij hier naar hartelust innoveren en zelfs concurreren met lage tarieven. Daarom ligt onze focus vooral op het leveren van glasvezel.

Als het aan ons ligt zullen wij op een dag ook jouw adres aansluiten op Gigabit glasvezel. Wanneer dat is, kunnen wij helaas nog niet zeggen. Maar dankzij jou is het wel mogelijk te blijven groeien. We zijn dankbaar voor onze trouwe abonnees.

Opzeggen?

Als je naar aanleiding van deze prijsverhoging besluit liever op te willen zeggen dan kan dat. Stuur ons dan een e-mail en geef aan dat je het abonnement graag wil beëindigen. Je abonnement wordt dan beëindigd per 1 oktober. Later opzeggen kan natuurlijk ook, in dat geval gelden de reguliere opzegvoorwaarden.