Nieuwe tarieven voor 1000 Mbit en bellen

Nieuwe tarieven voor 1000 Mbit en bellen

Wij gooien ons aanbod flink op de schop. Vanaf deze week brengen we het aantal snelheden dat wij via ons eigen netwerk aanbieden in Almere en Enschede terug naar twee. En daar profiteer jij van.

Waarom? Omdat je nu geniet van ons Alles-in-1 abonnement met een snelheid van 1000 Mbit/s voor slechts € 54,95 per maand. Dat is het snelste internet van Nederland en het meest complete aanbod inclusief HBO voor de laagste prijs.

Eigen netwerk

In Almere en Enschede hebben wij ons eigen netwerk gebouwd. Dat geeft ons de mogelijkheid om hier extreem hoge snelheden aan te bieden. Helaas kan dat alleen op ons eigen netwerk. Voorlopig kunnen we dus buiten Almere en Enschede dit abonnement nog niet aanbieden.

Tot voor kort was nog niet heel Almere aangesloten op ons eigen netwerk. In de komende maand tot twee maanden voegen wij Almere Poort en Noorderplassen toe aan ons netwerk.

In de rest van Nederland kopen we bandbreedte in op het netwerk van KPN. Daar zijn onze snelheden meestal beperkt tot 100 Mbit. Een verbinding inkopen op dit netwerk kost ons bovendien meer geld. Daarom bieden we in de rest van Nederland internetverbindingen vanaf € 50,- per maand aan. Een abonnement inclusief TV van Sparql Light is er vanaf € 54,95.

Vernieuwde aanbod

Dit is het overzicht met ons vernieuwde aanbod.

Producten op het Tweak-netwerk:

 • 50 Mbit = €35,- p/mnd
 • 1000 Mbit = €40,- p/mnd
 • 50 Mbit + Sparql Basic = €49,95 p/mnd
 • 1000 Mbit + Sparql Basic = €54,95 p/mnd
Producten op het KPN-netwerk:

 • 50 Mbit = €40,- p/mnd
 • 100 Mbit = €45,- p/mnd
 • 500 Mbit = €65,- p/mnd
 • 50 Mbit + Sparql Light = €54,95 p/mnd
 • 100 Mbit + Sparql Light = €59,95 p/mnd
 • 500 Mbit + Sparql Light = €79,95 p/mnd
 • Upgrade naar Sparql Basic voor €9,- p/mnd

Vernieuwde beltarieven

Onze beltarieven veranderen ook. De grootste verandering is dat we voortaan hetzelfde tarief rekenen voor bellen naar vast en mobiel. Dat geldt niet alleen voor Nederland; ook voor de rest van de wereld. Alle landen van de wereld verdelen we in vijf overzichtelijke zones. Voor elke zone geldt één tarief. Nu hoef je alleen nog maar te weten in welke zone een land valt.

Zone 1 telt ruim 60 landen. Bellen naar zowel vast als mobiel in deze zone kost € 0,07 per minuut. We introduceren ook nieuwe bundels voor onbeperkt bellen. Voortaan zijn er nog maar twee bundels: ‘Onbeperkt Avond & Weekend’ en ‘Onbeperkt Wereld’. Beide bundels bieden onbeperkt bellen naar zowel vast als mobiel. Met Onbeperkt Wereld bel je eindeloos naar de ruim 60 landen in Zone 1. Dit is de enige bundel die nog starttikken kent: € 0,10 per gesprek buiten Nederland.

Nieuwe belbundels:

Voor nieuwe én bestaande klanten

Dit aanbod geldt niet alleen voor nieuwe klanten: ook jij als bestaande klant profiteert hiervan. Want je kunt kosteloos overstappen op deze nieuwe abonnementsvormen. Dat betekent dat je flink op je abonnement kunt besparen als je in Almere of Enschede woont. En daar krijg je dan ook nog eens veel sneller internet voor. In de rest van Nederland veranderen alleen de telefoontarieven.

Overstappen is niet verplicht. Je mag je abonnement gewoon door laten gaan zoals je het kent. Als je toch overstapt, heeft dat geen invloed op de opzegtermijn van je abonnement. Overstappen betekent niet dat je een nieuw jaarcontract aangaat.

Bij een overstap is het niet mogelijk de bestaande onbeperkt-bellen-bundel te behouden. Het is verplicht om over te stappen op een van de nieuwe bundels.

Woon je in Almere of Enschede en wil je ook profiteren van ons vernieuwde aanbod? Bel met onze servicedesk: 0900 – TWEAKHD (0900 – 8932543).