Nieuw: eindeloos bingen met Canal+ Series

Vanaf vandaag trakteert Canal Digitaal je, met het nieuwe initiatief Canal+ series, op de allerbeste series van Europese bodem. Altijd beschikbaar, waar en wanneer je maar wilt. Ontdek hier om welke series het gaat en hoe je ze de huiskamer in krijgt.

Met Canal+ series kijk je naar series van de BBC, van het moederbedrijf Canal+ en het beste uit eigen land. De komende weken voegt Canal Digitaal regelmatig nieuwe titels en seizoenen toe, dus houd je inbox in de gaten.

Series die nu en binnenkort te bekijken zijn:

Spiral

Spiral

'Het doel heiligt de middelen’ krijgt een geheel nieuwe lading in de Franse politieke thriller Spiral, die een Emmy won voor beste dramaserie.

Bellicher

Bellicher

Het zit spindoctor Michael Bellicher niet mee: hij wordt onterecht beschuldigd van moord en iemand gaat ervandoor met zijn persoonlijke data.

Als de dijken breken

Als de dijken breken

Deze serie sleurt je mee de storm in: de verhalen zijn allesbehalve een ver-van-ons-bedshow. Want wat gebeurt er eigenlijk als onze dijken weer breken?

Tessa

Tessa

Roken op de meisjes-wc, seks met de rector, lak hebben aan autoriteit en werkelijk alles zeggen wat in je opkomt: docente Tessa doet het allemaal.

Hoe kijk ik Canal+ Series?
Start je of je HD-ontvanger of open de TV App en ga naar Canal+ Series. Kijken doe je waar en wanneer je wilt: in bed, tijdens het koken of in de wachtkamer bij de tandarts. En dat allemaal zonder extra kosten.