Kleine aanpassing in eenmalige kosten

Als je kiest voor een Gigabit glasvezel-verbinding dan betaal je voortaan bij een Alles-in-1 abonnement een borg van 25 euro en administratiekosten voor Canal Digitaal van €25. Je betaalt deze bedragen samen met de eenmalige activatiekosten van €25 op je eerste factuur. De borg krijg je natuurlijk van ons terug zodra je abonnement is opgezegd en wij je bruikleen-apparatuur weer compleet en in orde retour hebben ontvangen.

Deze prijzen zijn een kleine aanpassing op de vorige tarieven en geven voor de meeste klanten gelijkwaardige eenmalige kosten. Voor klanten die al eerder een abonnement hebben besteld verandert er niets, alle abonnementen die voor deze aanpassing zijn afgesloten blijven ongewijzigd.

Nieuwe prijzen

Bij alle abonnementen krijg je de beschikking over een Gigabit snelheid. Niet omdat je dat nodig hebt, maar omdat wij je verbinding wagenwijd open gooien. Met Tweak kies je voor glasvezel zonder beperkingen. Met Internet Only ga je voor het meest voordelige abonnement en regel je zelf je apparatuur. Je sluit daarmee eenvoudig je eigen WiFi-router aan op onze mediaconverter, en geeft zonder lastige instellingen vorm aan jouw eigen interne netwerk. Als je gaat voor Internet & Bellen dan nemen wij je de zorg om WiFi uit handen. Je hoeft dan alleen nog te genieten van je snelle verbinding en je lage belkosten. Met Alles-in-1 haal je alles uit de kast en geniet je naast de voordelen van Internet & Bellen ook nog van interactieve digitale TV via internet van Canal Digitaal.

Alles-in-1Internet & BellenInternet Only
Internetsnelheid1 Gigabit1 Gigabit1 Gigabit
TelefonieBellenBellen
TelevisieCanal Digitaal Basis HD
ApparatuurFritz!box 5490
Canal Digitaal TV-ontvanger
Fritz!box 5490Mediaconverter
WiFiWiFiWiFi
Activatiekosten€25,-€25,-€25,-
Borg€25,-€25,-
Administratie Canal Digitaal€25,-
Maandtarief€57,95 p/m€42,- p/m
(óf €395,- per jaar)
€39,- p/m
BestellenBestellenBestellen