Kies nu voor Gigabit van Tweak in Segbroek

Onze missie is vooruitgang in het internetlandschap mogelijk maken voor heel Nederland. Al sinds 2014 bieden wij Gigabit glasvezel door zelf apparatuur op te hangen in wijkcentrales in heel Nederland. Samen met T-Mobile kunnen we nu Segbroek in Den Haag als eerste wijk aansluiten via hun nieuwe en moderne glasvezelnetwerk. We zijn daarmee de tweede consumentenprovider die via dit glasvezelnetwerk levert. De komende jaren zal dit netwerk verder worden uitgebouwd.

Vanaf vandaag kun je een glasvezelabonnement bestellen via onze website. Vanaf 10 mei kunnen de eerste klanten hun internetverbinding in gebruik nemen. Daarvoor ontvang je een doe-het-zelf-pakket thuis zodat je eenvoudig zelf je apparatuur aan kunt sluiten.

Welkomstactie

Om te laten zien dat wij het verschil kunnen maken starten we in Segbroek met een bijzonder voordelig welkomstaanbod. Als je vóór 1 juli 2021 kiest voor glasvezel van Tweak in de wijk Segbroek dan betaal je het eerste jaar €36 per maand voor 'Internet Only' of €39 per maand voor 'Internet & Bellen'. Een Alles-in-1 abonnement met Televisie via Internet van Canal Digitaal kost het eerste jaar €54,95.

Alle abonnementen zijn eenvoudig zelf aan te sluiten. Je ontvang van ons een pakket met daarin alle apparatuur en aansluitkabels die je nodig hebt. Als je voor 'Internet Only' kiest dan ontvang je van ons een 'mediaconverter' waarop je zelf eenvoudig je eigen WiFi-router aansluit. Kies je voor 'Internet & Bellen' dan ontvang je het WiFi-router van ons en ook deze is eenvoudig zelf aan te sluiten. De netwerkkabels voor de rest van je woning trek je zelf, of laat je door onze monteur aanleggen. In dat geval kies je een volledige installatie. Dat kost eenmalig €50.

Toekomstplannen

Het glasvezelnetwerk in Segbroek is een samenwerkingsverband tussen T-Mobile en Primevest. De komende jaren willen zij samen nog 1 miljoen huishoudens voorzien van een open glasvezelnetwerk. Naast het netwerk in de Haagse wijk Segbroek wil Tweak ook in de ander T-Mobile glasvezelgebieden in den Haag, Rotterdam en Eindhoven actief gaan worden. Vanaf vandaag kunnen de 32.000 huishoudens van Segbroek in Den Haag kiezen voor Tweak, later dit laar volgt Loosduinen en daaropvolgend elk gebied waar T-Mobile en Primevest glasvezel aanleggen.