Tweak introduceert Gigabit Internet Only

Wat is er fijner dan je eigen apparatuur mogen gebruiken? Een nóg voordeliger abonnement zónder apparatuur natuurlijk! Vanaf vandaag is het mogelijk te kiezen voor een Gigabit ‘Internet Only’ abonnement. Dit abonnement is aantrekkelijk geprijsd voor €39,- per maand. Ook bestaande klanten kunnen overstappen op dit abonnement.

Wij hebben een hekel aan beperkingen. Daarom gooien wij jouw verbinding wagenwijd open. Gigabit voor iedereen! De meeste providers verkopen nog Megabits, maar bij Tweak kun je alleen nog kiezen voor een Gigabit. Wij noemen onszelf voortaan de Gigabit provider en schrappen het abonnement van 50 Megabit.

Gigabit

Internet Only

Zoals je van ons gewend bent leveren wij bij elk abonnement het snelste internet, standaard een extern IP-adres met de optie dit vast te zetten en altijd gratis toegang tot nieuwsgroepen. Nieuw is de mogelijkheid een abonnement zonder apparatuur te bestellen. Je krijgt dan alleen een mediaconverter in bruikleen want die heb je nodig om glasvezel om te zetten naar een ‘gewone’ UTP-netwerkaansluiting. Hierop sluit je eenvoudig je eigen computer, router of accesspoint aan.

Omdat wij bij een ‘Internet Only’ abonnement geen aanvullende diensten leveren hoef je geen aanvullende instellingen door te voeren. Aangesloten apparatuur krijgt direct een extern IP-adres toegewezen en zal direct werken. Let wel op dat je om meerdere apparaten tegelijk te gebruiken een router nodig hebt, een switch is dan niet voldoende. Deze router sluit je aan met de WAN-poort.

Alles-in-1Internet & BellenInternet Only
Internetsnelheid1 Gigabit1 Gigabit1 Gigabit
TelefonieBellenBellen
TelevisieCanal Digitaal Basis HD
ApparatuurFritz!box + TV-ontvangerFritz!boxMediaconverter
WiFiWiFiWiFi
Activatiekosten€25,-€25,-€25,-
Borg€50,-€50,-
Maandtarief€57,95 p/m€42,- p/m
óf €395,- per jaar
€39,- p/m

Bestaande klanten

Als klant binnen het Gigabit levergebied kun je ten alle tijden overstappen op één van de bovenstaande abonnementen en betaalt daarom geen activatiekosten. Laat ons per e-mail weten welk abonnement je het liefst af zou willen nemen en per welke datum, en wij maken het zo snel mogelijk voor je in orde.

Afhankelijk van het abonnement waar je voor kiest kan het zijn dat we enige aanpassingen moeten doorvoeren aan je apparatuur.

  • Internet & Bellen naar Internet Only: monteur komt mediaconverter plaatsen en haalt huidige apparatuur op.
  • Internet & Bellen naar Alles-in-1: wij sturen een TV-ontvanger op.
  • Alles-in-1 naar Internet Only: monteur komt mediaconverter plaatsen en haalt huidige apparatuur op.
  • Alles-in-1 naar Internet & Bellen: stuur je TV-ontvanger naar ons retour.