Gigabit glasvezel in Geffen via E-Fiber

De woonplaatsen Geffen, Kruisstraat, Nuland en Vinkel kunnen zich opmaken voor Gigabit-snelheden via de glasvezel. Netwerkleverancier E-Fiber heeft een samenwerking aangekondigd met de gemeente Oss (Geffen) en ‘s-Hertogenbosch (Nuland, Vinkel, Kruisstraat). Zoals gebruikelijk wordt eerst gestart met een vraagbundeling, waarbij inwoners alvast een abonnement af kunnen sluiten. Als 40% van de adressen kiest voor glasvezel, dan gaat de aanleg vanaf april 2018 van start.

Uniek aan de samenwerking met E-Fiber is dat zij ook de buitengebieden van Geffen en omstreken aansluiten. Er is daarbij geen sprake van een buitengebiedstoeslag of andere extra kosten. Inwoners van de kernen betalen net zo veel als het buitengebied. In totaal zullen dan ongeveer 5.500 adressen worden aangesloten op glasvezel.

E-Fiber

Informatieavonden

Voor vragen en meer informatie houdt E-Fiber informatieavonden in Geffen, Nuland en Vinkel. De inloop van de informatieavonden is vanaf 19.00 uur. Om 19.30 uur start de presentatie. Op www.e-fiber.nl vindt u meer informatie.

  • 22 nov: Dorpshuis ‘t Zijl (Zijlstraat 2, Vinkel)
  • 24 nov: Gemeenschapshuis De Meent (Prins Bernhardplein 10, Nuland)
  • 30 nov: MFC de Koppellinck (Kloosterstraat 4, Geffen)