Extra afleiding met Entertainment en Film1

Nu de scholen, kinderopvang en sportclubs gesloten zijn, brengen we veel tijd thuis door. Om wat extra afleiding te bieden, heeft Canal Digitaal het TV-zenderaanbod de komende maand voor alle Alles-in-1 klanten die dat nog niet hadden, uitgebreid met het Entertainment-pakket én het Film1-pakket. Alle klanten met TV van Canal Digitaal kunnen op die manier gebruik maken van het maximale zenderpakket.

Canal Digitaal

Met het Entertainment-pakket kijk je meer dan 30 zenders extra ten opzichte van het Basis-pakket, en met Film1 heb je toegang tot 4 reclamevrije filmkanalen en films en series on-demand. Film1 biedt ook een groot assortiment kindvriendelijke titels, zoals Matilda van Roald Dahl.

Beide pakketten zijn direct beschikbaar voor iedereen met TV van Canal Digitaal. Op FOX Sports International en Ziggo Sport Totaal na heb je dus vrijwel alle zenders.

Om je weg te vinden in zoveel extra aanbod heeft Canal Digitaal een blog met kijktips klaargezet. Graag attenderen we je ook op de interactieve opties waarmee je veel TV-programma’s kan terugkijken en opnemen zodat je TV kunt kijken wanneer jij wilt. Wil je weten welke zenders je allemaal kunt kijken deze komende maand, check het zenderoverzicht hieronder.