ESPN Compleet standaard bij Canal Digitaal

ESPN logoVoor alle TV-abonnees van Canal Digitaal begint het nieuwe sportseizoen goed. Zij krijgen namelijk vanaf 1 augustus een extra ESPN-kanaal bovenop de drie ESPN-kanalen die ze al standaard ontvangen in hun pakket. De nieuwe zender is zowel op de ontvanger als in de TV App te vinden onder de naam ESPN4 en maakt samen met de overige ESPN-kanalen deel uit van het ESPN Compleet-pakket.

Met de toevoeging van ESPN4 krijgen TV App-abonnees nu het ESPN Compleet-pakket. Sportliefhebbers hoeven hierdoor geen wedstrijd van hun favoriete club meer te missen. Zo kan er gekeken worden naar alle Eredivisiewedstrijden en is er veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, het TOTO KNVB Bekertoernooi en de Pure Energie Eredivisie Vrouwen.

Ook internationale sportwedstrijden komen aan bod, waaronder tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL en American Football uit de NFL. Ook zie je de beste voetbalprogramma’s en worden kijkers dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via ESPN Vandaag.