E-Fiber legt geen glasvezel aan in Amstelveen

De aanleg van een glasvezelnetwerk in Amstelveen gaat helaas niet door. Dat heeft E-Fiber vandaag laten weten. De afgelopen maanden hebben wij samen met een aantal andere providers geprobeerd voldoende bestellingen op te halen om het project door te laten gaan. Deze week komt aan dit project definitief een einde.

E-Fiber geeft aan dit besluit te nemen gezien de gemeente geen samenwerkingsovereenkomst wil sluiten en ​KPN enkele weken geleden heeft aangekondigd een groot deel van Amstelveen van glasvezel te willen voorzien​. Dit was een lastige keuze met het oog op het enthousiasme vanuit de inwoners. E-Fiber zegt dat werkwijze van KPN volgens hen concurrenten bewust ontmoedigt om glasvezel aan te leggen en gebieden kiest waar andere initiatieven al bezig zijn.

Wij willen iedereen die bij ons een abonnement heeft afgesloten hartelijk danken voor het vertrouwen in ons. Iedere klant in Amstelveen krijgt vandaag van ons bericht dat zijn of haar bestelling en persoonsgegevens door ons zullen worden verwijderd.