Compensatieregeling hd-pakket voor glasvezelklanten

Tweak levert sinds 1 maart 2010 glasvezel internet en interactieve digitale televisie. Onverhoopt is er een misverstand ontstaan over het al dan niet inbegrepen zijn van hd-televisie in het standaard glasvezel-abonnement.

De term "High-Defenition" is in alle communicatie, zowel op de website als op flyers, als "(HD)" weergegeven. Het hd-signaal wordt niet standaard geleverd maar is wel optioneel verkrijgbaar via het hd-pakket. De meegeleverde Set-top Box is geschikt om hd-signaal tot 1080i resolutie weer te geven, mits het optionele hd-pakket is aangeschaft. Uiteraard wordt er, ook zonder hd-pakket, wel interactieve digitale televisie geleverd.

De meegeleverde Set-top box bevat een harde schijf welke in de specificaties per abuis als "HD-Set-top box" is aangeduid. Hiermee is bedoeld dat de geleverde Set-top box voorzien is van een harddiskrecorder om TV-programma's op te nemen en te bewaren.

De directie van Tweak begrijpt dat de campagne-uitingen als misleidend kunnen worden gezien en biedt hiervoor een compensatie aan. Voor klanten die voor 3 april 2010 een aanvraag hebben gedaan voor glasvezel van Tweak, bieden wij gratis het hd-pakket ter waarde van 9,95 EUR p/m, voor een termijn van 6 maanden. Dit aanbod geldt tot 31 mei 2010. Als je gebruik wilt maken van dit aanbod dan kun je contact opnemen met Tweak op telefoonnummer 0900-TWEAKHD (0900-8932543).

Onze welgemeende excuses voor dit ongemak.