Canal Digitaal in april: RTL Lounge, Android-TV

Door alle ontwikkelingen rondom het coronavirus is er op veel vlakken in de samenleving onzekerheid. Canal Digitaal werkt desondanks gewoon door, waarbij onze dienstverlening gegarandeerd blijft, ontvangers nog steeds besteld kunnen worden en onze supportkanalen open blijven. In deze nieuwsbrief informeer ik je graag over de zender van de maand, de beschikbaarheid van de Smart TV App en een wijziging van de service en support ingangen.

Zender van de maand

RTL Lounge is vanaf 7 april de zender van de maand. Deze themazender van RTL richt zich op jonge vrouwen en zendt 24 uur per dag nationale en internationale programma's uit. Denk hierbij aan bekende soaps en series zoals Kees & Co, SamSam en GTST.

zender van de maand april

 

Smart TV App nu ook op Android-tv boxen

Canal Digitaal heeft ten opzichte van de concurrentie al een uniek aanbod op de smart-tv-markt. Als enige hebben ze nu native apps voor Samsung-, LG-, Panasonic-, Philips- en Sony-tv’s. Voor die laatste twee geldt dat het tv’s met een Android-besturingssysteem betreft. Met die Android-kennis zijn ze doorgegaan en hebben ze nu ook een app kunnen lanceren voor Android-tv boxen. Dit betreft de Nvidia Shield en de Xiaomi Mi BOX. De app is te downloaden in de playstore op die devices.

 

Film Europe en Canal Digitaal Films verdwijnen

Zoals vorige maand al met jullie is gedeeld: wegens een aflopend contract en beperkt gebruik verdwijnt Film Europe per 31 maart uit het zenderaanbod. Film Europe is de lineaire zender op kanaal 504. De films van Film Europe zijn beschikbaar onder Canal Digitaal Films. Deze blijven tot en met 30 april beschikbaar.