BBNed produkten niet meer beschikbaar

Sinds 2002 is TweakDSL en later ook TweakFiber gericht op onder andere bbned als een van de toeleveranciers. Voor DSL is de andere leverancier GreenISP (Tiscali Wholesale/BabyXL) en vanaf 2008 KPN wholesale.

Als Tweak hebben wij gekozen voor kwaliteit en streven er naar om u dit in alle produktfacetten te laten merken. Dit betekend, dat eventuele verstoringen en leveringsproblemen voor DSL- en Fiber produkten voor alle toeleveranciers zo professioneel mogelijk worden opgepakt, om u, als klant een zo goed mogelijke dienstverlening te bieden.

Een van onze toeleveranciers, bbned, is naar mening van de directie van Tweak, structureel niet in staat om haar dienstverlening naar onze maatstafen en omgangsnormen op pijl te brengen en te houden. Dit heeft onderstaand besluit tot gevolg:

Per maandag 3 december 2007 is er besloten om de nieuwe levering van alle bbned produkten te staken, buiten de orders welke onderweg zijn.

Dit betekend, dat u voor bbned produkten, dus geen upgrades of nieuwe lijnen meer kunt bestellen. Wel zullen wij de storingsafhandelingen volgens de normale procedures volgen.

U als klant op het bbned netwerk kunt kosteloos gebruik maken van alle aanbiedingen, welke wij doen op DSL gebied. U kunt dus ook overstappen naar de verduivelde aanbiedingen.

TweakFiber abonnees ontvangen in de loop van december een apart schrijven met betrekking tot de fiberaansluiting. Nieuwe aansluitingen op TweakFiber zullen met ingang van 3 decemer 2007 niet meer in behandeling genomen worden.